Suspiciunile in casnicie

Suspiciunile in casnicie | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Sa recunoastem cinstit ca tehnica moderna (telefoane mobile, mail-uri etc) par sa fi fost inventate in avantajul infidelilor, care au sanse mult mai mici de a fi descoperiti.
Cate dintre voi ati acorda sotilor vostri incredere 100% daca ati da din intamplare peste vreun SMS "ciudat", vreun mail dubios sau vreunui numar care apare obsedant pe factura de mobil?
Ca sa fiu mai clara, ma refer la acele cazuri in care nu exista dovezi clare ca partenerul va insala, ci doar banuieli de infidelitate care pot otravi relatia?
Cate dintre voi ati trecut prin asa ceva si cum ati reactionat? Pana unde le-ati acorda credit partenerilor vostri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eu pur si simplu nu-l controlez. niciodata nu mi-as permite sa-i deschid o scrisoare care ii este adresata sau sa-i citesc sms-urile. Si nici el pe ale mele. Dar daca sa spun ca totusi as da peste un sms ciudat, l-as intreba pur si simplu. De ce sa-mi otravesc viatza cu fel de fel de presupuneri mai mult sau mai putin fondate???

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

El se uita pe mobilul meu, eu pe al lui, intram amandoi pe adresele de mail, deoarece nu avem nimic de ascuns, nici eu nici el. In ceea ce priveste un mail sau un mesaj ciudat, da, l-as intreba insa nu as face niciun fel de scene. Pana la proba contrarie el este nevinovat! De ce sa ne certam aiurea?! Oricum eu merg pe premiza ca adevarul oricat l-ai ascunde, tot iese la iveala. Asa ca nu ma nelinistesc!
Oameni fara minte, care doresc sa faca rau, pentru propria placere, sunt enorm de multi, asa ca eu nu le dau nas! Daca el sustine ca nu este adevarat, eu il cred. De ce sa cred o persoana straina, si pe sotul meu, nu?! Dar repet, asta pana la probra contrarie, vara dovezi clare, eu nu cred nimic!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Nu obisnuim sa ne controlam, pur si simplu avem incredere. Daca avem vreo nelamurire discutam deschis ca sa nu existe indoieli. Este suficient sa ma uit in ochii lui si imi dau seama ce are pe suflet.
Lorelei are dreptate:
"De ce sa-mi otravesc viatza cu fel de fel de presupuneri mai mult sau mai putin fondate???"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am avut o colega care era la a doua casnicie.
Primul sot fusese un tip ciudat, introvertit, iar ea a aflat ca o si insela.
Cu al doilea sot avea o viata minunata, aveau mult umor amandoi, se iubeau, se pretuiau si se potriveau de minune, dar... ne spunea ca intotdeauna inainte de a pleca spre casa ii dadea un telefon... de avertizare.
Presupun ca nu scapase de suspiciuni, dar isi reevaluase valorile in viata (sau casnicie).
Nu spun ca as putea sa gandesc la fel, dar ma uimea totusi seninatatea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Cand intervin suspiciunile, apare otrava intr-o relatie de cuplu.

Mie nu mi-a trecut niciodata prin cap sa verific corespondenta, bill-urile, buzunarele, geanta, portofelul sotului meu. Si nu din naivitate - cine vrea sa isi insele partenerul, o va face ORICUM - ci pur si simplu din respect. Evident, nici sotul meu nu-mi verifica lucrurile :P

Oleaca de gelozie, totusi, nu face decat sa condimenteze o relatie (atata vreme cat gelozia stimuleaza spiritul ludic :PPPP), altfel, consider, suspiciunea intra in sfera patologicului.

Parere personala,
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by Julie

Cand intervin suspiciunile, apare otrava intr-o relatie de cuplu.

Mie nu mi-a trecut niciodata prin cap sa verific corespondenta, bill-urile, buzunarele, geanta, portofelul sotului meu. Si nu din naivitate - cine vrea sa isi insele partenerul, o va face ORICUM - ci pur si simplu din respect. Evident, nici sotul meu nu-mi verifica lucrurile :P

Oleaca de gelozie, totusi, nu face decat sa condimenteze o relatie (atata vreme cat gelozia stimuleaza spiritul ludic :PPPP), altfel, consider, suspiciunea intra in sfera patologicului.

Parere personala,
Julie

Ai perfecta dreptate,Julie,subscriu in totalitate

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

In cazul in care nimeresti ceva dubios, este cel mia bine sa intrebi inainte "sa dai cu parul".

Sotul meu putea sa pice urat din cauza unui mail, in cazul in care il citeam eu inainte sa-mi povesteasca singul despre el.
Atunci m-am gandit ca el a venit singur sa-mi zica ce fel de mail a primit, si daca as fi ajuns eu la el, nu stiu cum as fi reactionat, sau daca as fi crezut ca dorea sa-mi spuna despre el.

Fetelor, aveti incredere in sotii vostrii, de multe ori se intampla chestii care ne poate acuza pe amandoi si daca nu se discuta pe tema asta se lasa ca suferinte si banuieli care nu se sterg niciodata.

Sa stiti ca de multe ori "exista o explicatie".

Sa nu uitati ca "neancrederea naste neancredere", plus de asta noi stim ce avem la casa noastra, deci cele care au soti infdeli sunt constiente de la inceput, iar cele care nu, tot asa.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Fetelor, eu am avut proasta inspiratie sa il "verific" pe sotul meu acum mult timp, simteam eu ca ceva nu este in regula. Insa nu regret ca am facut-o pentru ca am descoperit lucruri care m-au lasat cu gura cascata. Nu are rost sa intru in amanunte, dar sotul meu era cu totul altcineva sau mai bine zis altfel decat credeam eu. Nu a avut cu ce arme sa se apere si nici cum sa se justifice. De atunci relatia noastra este frumoasa doar privita din afara, incredere in el nu mai pot avea si mi-a dovedit-o de foarte multe ori.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la mine asta afost inceputul sfarsitului... sms-uri de la .. nu pot sa le spun asa cum gandesc pt ca e un site pt copii... mailuri, telefoane, scrisori, bilete etc. primul a fost un mail. Am facut prostia sa-mi iau laptopul dupa mine in concediu... si mnealui mi-a cerut voie sa intre pe internet cu ustensilele mele.. i-am dat voie. Dar l-am intrebat ce vrea sa faca online... simplu: sa intru pe un site de intalniri si sa gaseasca fete.. am ras atunci. boon... imi lasa laptopul pe pat si iese sa ne cumpere tigari la amndoi. Il intreb daca e gata, ca am ceva treaba si da din cap ok. Normal ca imi iau gentutza si incep sa imi fac treaba.. si intr-o fereastra "uitata" era un mail... de la o ea. Am incremenit. Toate dulcegariiile posibile, toate maimtzarelile... totul pana la un rand... m-am simtit bine in noaptea aia... asta m-a inchis. Am restarta computeru si "am uitat" mailul.

au trecut cateva luni bune in care io n-am zis nimic, pana avenit un sms ciudat, apoi o serie de telefoane... si eu n-am mai rezistat. M-am logat si eu pe situl respectiv drept altcineva, l-am abordat si i-am dat intalnire. Acasa l-am intrebat cine e x... si mi-a zis ca fabulez... pana l-a urma a recunoscut.. . am mai stat impreuna pana s-a nascut fetitza noastra dupa care io am plecat. Numai vroiam sa-l impart cu altcineva iar "jocul" devenise obositor pt mine.

Parerea mea acum... daca nu ai dovezi concrete uita, pt ca nu iti va face nici tie si nici voua bine. Nu incerca sa aflii mai multe daca nu simti cu adevarat ca se intampla ceva. Si... intreaba-l. E mai bine asa.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu merg pe incredere...Nici nu as putea altfel...
Radu e plecat pe mare de data asta 6 luni...trebuie sa avem incredere unul in altul atunci unde ajugem cu casnicia?
Sinzi si David

Mergi la inceput