Buna fetelor.
Am nevoie de ajutorul vostru.
vreau un medic fff bun de ORL.
Sa va spun pe scurt problema mea.De vreo 3 luni de zile, am o temperatura constanta de 37-37.5. ceea ce indica clar infectie.
Am fost la ORL, si mi-a descoperit infectie pe amigdale. Eu am amigdalele mai jos pe langa laringe.Am luat 10 zile Amoxiclav, si de o luna fac Moldamin, intai la 5 zile si apoi la 7 zile.
Dar acum in loc sa-mi revin, imi este mai rau. Deja am inceput sa simt infectia in gat, am pulsul marit si in fiecare seara, nu pot adormi din cauza palpitatiilor. Palpitatii am si ziua. Nu mai spun ca din cauza infectiei, am inceput sa am un reumatism, o durere in oase........sfatuiti-ma ce sa fac. dar mai ales daca stiti ce as putea sa iau pentru palpitatiile care nu ma lasa sa ma odihnesc.
Va multumesc din suflet.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Ancuta,
Promit ca imediat ce iau legatura cu sora mea o sa-i cer numele Dr-lui orelist la care ea s-a operat anul trecut si daca vrei si nr-ul de mobil sa-l poti suna. E un Dr. fff bun si renumit in Institutul de ORL de langa Spitalul Panduri. Nu-ti spun cat de frumos se poarta cu pacientii, e un scump. Daca ajungi pe mana lui, scapi sanatoasa si multumita. Uite ca acum imi scapa numele, imi pare rau.
Revin cu amanunte, promit!
Sanatate multa! Pupici
Ana & Ralucuta din burtica
DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
Ana , mersic mult.
astept raspunsul tau.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Eu mi-am scos amigdalele acum trei ani, la Sp Elias. Sunt adica eram foarte multumita, ca nu mai faceam toata ziua buna ziua injectii cu antibiotice. Dar luna trecuta am descoperit ca am in continuare streptococ in gat, si deci iar imi trebuie un ORL-ist bun!!!!