Mirajul celor 2 liniute
Povestea mea are un singur mesaj: Daca iti doresti cu adevarat si ai incredere in Dumnezeu, se poate!
Am 2 ani de cand incerc sa fac un bebe si nu-mi iese. La inceput, am crezut ca unul dintre noi e "de vina" si ne-am apucat de investigatii. Profilul meu hormonal nu era unul stralucit (se parea ca nu ovulez, ca am endometrul f. mic...). M-am apucat de stimulare ovariana - 5 luni la rand: Ova-mit, Pregnyl si Oestrogel. din 2 in 2 zile, picioare pe pereti 1/2 de ora...NIMIC. Apoi il iau pe sotu' la puricat. 2 spermograme la Giulesti cu verdictul: astenospermie. Ajung in final la prof. Ancar: "in februarie vii inseminare". In aceasta faza sunt deprimata.
Cu o saptamana inainte de Paste, tinem amandoi post, ma spovedesc, ma impartasesc si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea un bebe.
Dupa Paste ii refac analizele sotului la Medsana si am in fata un alt rezultat: normospermie.
Sunt increzatoare! Ma apuc de scoala de soferi si toata atentia imi este canalizata catre examen. Nu stiu de cate ori am , cu ce frecventa si cu ce intensitate - pur si simplu am uitat sa ma mai gandesc!
De Inaltare imi fac testul. Simt (e ceva inexplicabil) ca o sa iasa pozitiv. Apare prima liniuta, apoi a doua. Zic: Doamne, nu se poate! Ma duc la biserica cu testul in geanta si ma rog la Dumnezeu sa fie adevarat. Si iata ca este!
Raspunsuri
crinuta spune:
Draga Ubi, felicitari!!!!
Mi-a placut mult mesajul tau. Ai inteles perfect ca a ramane sau nu insarcinata depinde numai si numai de Dumnezeu.
pupici
Crinuta si bb din burtica
anis spune:
Felicitari Ubi...si o sarcina cat mai frumoasa..ma bucur enorm cat vad pe cineva ca ii multumeste lui Dumnezeu....
Dumnezeu e singurul care ne da unda verde pentru bebe, dar mai intai trebuie sa ne facem lectiile!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
luli spune:
BRAVO UBI, IN CINSTEA VOASTRA SI PENTRU VOI.
SA FITI SANATOSI SI....TRAGE PICIORUL INAINTE SA PLECI CU LA .
Luli
Anca Wish spune:
Felicitari, Ubi.
Un bebe sanatos care sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!!!!!!!!!!