Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)

Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Cum se zice pe suedeza "poftiiiiiiti!"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

In afara de "kom", nu stiu.:) Sa asteptam "suedezele":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Se poate zice Välkommen!

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Arigatoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Initial creeata de Julie

Cum se zice pe suedeza "poftiiiiiiti!"?

Var så god! (vashogud )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Julie

Arigatoo

Detsamma (de asemenea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Neata fetele!
Ma uitam acum, ca ne-au sters barfa
Julienu stiu sigur cum se traduce , io as opta pentru *varsågod*.
Fetelor , eu zic sa facem o *strigare*, sa vedem care si cum cu barbeq-ul...ca mie nu mi-a iesit din cap

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by frantuzoaica

Neata fetele!
Ma uitam acum, ca ne-au sters barfa

Nu ne-au sters-o, dimpotriva Julie a fost draguta si ne-a deschis vol II, ca nu mai aveam loc pe I. Vol I il gasesti tot sub Calatoriile sufletului. Te descurci tu...daca vrei sa citesti ce sa scris acolo pe ultima pagina.

Se pare Salmida ca ai avut dreptate si deschidem si vol III pana vii tu acasa la sfarsit de saptamana. Atunci e randul tau sa scrii o pagina intreaga cu impresii si alte alea

Mergi la inceput

ei...am spus eu ca sunt micutza pe aici si nu stiu prea multe
Ma scuzi,Julieca am dat vina pe tine, in loc pe nestiinta mea

Cum ramane cu ? hehehhe

Mergi la inceput

Ela,frantuzoaica cat e de mare?ca sa ma orientez si eu..in spatiu
Azi am vrut sa continui cu alergatul de dimineata, dar ..cand ajung la coltul blocului..belea..ploaia...asa ca...prin casa, la mutat tot, sa mai fie o schimbare.
Fetele, in afara de Adela care am vazut ca e prezenta, voi pe la cat va treziti?!sau ce faceti dimineata de nu sunteti active?spuneti-mi si mie, sa fac si eu!
Am fost tare fericita ieri si am spus ca saptamana asta a inceput bine si o sa se termine si mai bine..vezi Ce a fost?La scoala unde am invatat suedeza,la examenul final am ales ca subiect de conversatie...ce ai face daca ai castiga un milion de dolari/euro Ce as face eu?pai visul meu dintotdeauna a fost sa ajut copii de pretutindeni, cei fara o hainuta si fara o jucarie.Asa ca am inceput sa prezint ideile profesoarei, care, impresionata, a spus ca poate sa ma ajute(am deviat de la subiect , bineinteles)cu asta.nu cu milionul, dar cu jucarii si hainute.Pe moment am spus , ca e asa, la nivel de conversatie, dar ieri m-a sunat si m-a intrebat cand pot veni sa le ridic!!Mi-a promis ca ma ajuta si cu altele, sa ducem un tir plin in Romania, prima data.Si-a exprimat dorinta sa calatoreasca si ea in Romania si bineinteles ca e binevenita.Ca avem cu ce ne lauda acolo, locuri frumoase, oameni ospitalieri...nu?deci se poate, unele vise sa devina realitate!O sa fie mai greu la nivel de acte, la intrarea in tara..nu stiu exact cum se procedeza cu asa ceva, poate aveti voi o idee.Sotul meu activeaza in transport, dar din astea nu a facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua fetite dragute!!
Eu ma trezesc in jur de ora 1300,depinde de cite mofturi face mademoiselle a mea noaptea..
Cit priveste gratarul,am stabilit deja ca eu cu Cata cumparam toate cele necesare de mincare,si impartim cheltuiala dupa.Cu bautura trebuie sa va descurcati,o sa dam si noi o bere,ca oameni sintem,dar daca aveti alte preferinte,veniti cu beutura in sacosa.Suna cam suedez si sincera sa fiu as vrea sa pot pune eu toate alea pe masa,ca la Romanica,dar stiti si voi cum e pe aici..nu prea ne permitem!!
Andreea,vorbim si la telefon,o sa-ti scriu nr meu pe mesaj privat.
Adela,sa nu uiti tuica aia ca intri la necaz
VA pupic,ma duc prin oras cu fetita mea micuta draguta.Simbata face 2 luni!!Nu-mi vine sa cred..ce trece timpul...

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput