Invadatorii vietii private

Invadatorii vietii private | Autor: PaulaM

Link direct la acest mesaj

As vrea si eu un sfat… Cum procedati cu “”ex-ele” atunci cind incearca sa va faca programe si sa va ”organizeze” viata?
Ca sa fiu mai specifica, lunea trecuta l-a sunat la 11.30 seara sa-l intrebe daca poate sa vina sa o ia de la nu stiu ce autocar ca are multe bagaje. Nu cred ca este normal atita timp cit ai frati, parinti si mai exista si taxiuri in Bucurestiul mult iubit…
Ieri a dat telefon de 5 ori sa-l roage sa se intereseze de nr de tel de la cei care se ocupa cu service-ul pt masina de spalat care tocmai se defectase – o fi greu rau sa dai tel la 931 sa ceri un nr de telefon!!!!!!
A inceput sa tipe cind i s-a comunicat ca duminica asta dimineata nu va veni sa iasa in parc (mergem la nunta si in mod sigur duminca dimineata vom dormi) si ca indiferent de ce se intimpla duminica intre orele 12-19 trebuie sa iasa cu copilul… Nu stiu, ma gindesc ca in curind va da telefon sa-I spuna ca I s-a terminat piinea…
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Din ce spui tu ex-a i-a solicitat ajutorul doar lui asa ca daca pe el nu il deranjeaza nu prea ai ce face.

In ceea ce priveste intalnirea cu copilul poate ca ex-a are dreptate; divortul este recent iar copilul are nevoie de prezenta ambilor parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Subscriu LALA.

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http:community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ba eu o inteleg pe Paula....exceptand situatia in care sotu e taximetrist si ii plateste cursa nu vaz de ce ar trebui sa o ia de la autobuz ca are multe bagaje...
Si daca pe el nu-l deranjeaza deplasarea in sine ar putea sa se gandeasca totusi la sentimentele nevestei actuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Cred ca intr-un fel va trebui sa te obisnuiesti cu prezenta ei !
Este totusi copilul care nu poate fi neglijat , si are nevoie de ambii parinti!Iar cu masina de spalat poate a fost exagerare dar era legat de copil , nu ?ca doar el murdareste hainele!

Ione`
http://photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Oooo pai daca asa stau lucrurile trebuie sa te dotezi cu muuuulta rabdare.
Sunt exe care nici nu deschid bine ochii dimineatza si vad in jurul lor numai probleme care musai, dar musai trebuie rezolvate de el, fostul sotz. In categoria asta sunt cele care inca mai au ceva de spus si care stiu ca sicana zilnica mai devreme sau mai tarziu va da roade.
Eu nu as fi asa convinsa ca nu-l deranjeaza frecusul asta dar totusi el este cel care trebuie sa stabileasca niste limite. Si daca nu are curajul poate ar trebui sa-l impulsionezi tu, dar asa usooor abia sa simta ca vine de la tine.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Prima data, te rog da-mi voie sa rad
Apoi sa te aprob
Si apoi sa te consolez, spunandu-ti ca despre aceste chinuri, pricinuite de EX nu te poate intelege mai bine decat o alta femeie chinuita de EXA.
Dar, cum "a te casatori cu un barbat divortat este o datorie ecologica" si trebuie sa ne supunem legilor naturii, si legilor inimii, pentru ca ne iubim sotii, desi au o fosta...eu cred ca trebuie sa pui piciorul in prag. TU! Probabil ca nici al tau nu e capabil sa o faca el.
Si eu am avut nenumarate astfel de incidente cu vipera de EX. Cand a mers copilasul la scoala, l-a sunat sa se duca cu ea la croitoreasa, la doctorul de familie, la librarie pentru rechizite, la sedinta cu parintii. Dar in fiecare seara dupa ora 22 pentru o chestie. Calculeaza tu cate seri la rand mi-am facut eu nervi inutil. Suna sa-i duca cu masina covoarele la spalatorie, sau sa ii cumpere cartofi la sac din piata. Astea mi le amintesc acum. El nu zicea nimic. O refuza, bineinteles, dar nici nu o punea la punct. Si daca o lua un pic mai tare, adio vazut copil.
Apoi, intr-o zi, am indraznit sa ma plang soacrei mele, care e o minunatie de femeie. Si ea mi-a zis "fato, tu esti stapana casei si a lui (a sotului)! Pune-o la punct!"
Am vazut ca avea dreptate. Dar cea mai mare gogomanie a facut-o fosta cand mi-a zis ca ce ma intereseaza pe mine copilul lor, ca nu e al meu, e al lui cu ea, nu cu mine. Si atunci m-am aprins, eu, fata aia cuminte care nu zicea niciodata nimica. Si i-am zis ca sa inteleaga ca nu face parte din familia noastra (are inca numele lui de familie in urma divortului) si ca sotul meu nu are 2 neveste, pentru ca bigamia nu este permisa. Are o singura sotie:EU! Ei i-a trecut randul, ca nu l-a vrut pe el, dar acuma banii lui sunt buni, dar banii sunt ai nostri, asa ca ma intereseaza pentru ce tot trebuie sa ii dea ei bani.
De atunci, vreau sa spun ca o data nu a mai sunat. Si ca s-o fac sa inteleaga ca in actuala familie a fostului ei sot EU fac regulile, nu l-am mai lasat nici pe el sa ia copilul o mica perioada (fara suparare).
Eu asa am scapat de scorpia aia de EX. Si viata m-a scapat si mai si de ea, pentru ca de 3 saptamani e plecata in Canada, cu copilas cu tot, si sa-i dea Dumnezeu noroc si bunastare, sa stea acolo, sa nu o mai vad niciodata!
Succes si tie, si daca vrei, mai scrie aici, sa ne plangem una alteia.
Pupici

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

quote:
Originally posted by Marina

ba eu o inteleg pe Paula....exceptand situatia in care sotu e taximetrist si ii plateste cursa nu vaz de ce ar trebui sa o ia de la autobuz ca are multe bagaje...
Si daca pe el nu-l deranjeaza deplasarea in sine ar putea sa se gandeasca totusi la sentimentele nevestei actuale.

Marina

Marina si eu o inteleg pe Paula dar din ce a tot postat pe forum am dedus ca divortul a fost unul amiabil, ca ea si ex-a se cunosc, au stat de vorba si ca respectiva nu pare a fi genul de persoana dispusa sa faca rau doar pt ca asa are chef. Iar asa stand lucrurile cred ca la o luna de la divort orice femeie ar apela la ex-ul cu care a impartit bune si rele minimum 8-9 ani. Iar daca este genul de femeie care a trait, respirat numai prin/pentru omul de langa ea Paula va avea nevoie de multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Paula, mama, de ce te superi, ca doar pana mai ieri, cand ea era sotie, iar tu amanta, va intalneati bine-merci, la ea in casa, toti trei, si cu copiii? Adica, tu te-ai simtit bine sa te bagi intre ei doi si acum te superi cand are si ea nevoie de ajutor? Roata se invarte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Paula, mama, de ce te superi, ca doar pana mai ieri, cand ea era sotie, iar tu amanta, va intalneati bine-merci, la ea in casa, toti trei, si cu copiii? Adica, tu te-ai simtit bine sa te bagi intre ei doi si acum te superi cand are si ea nevoie de ajutor? Roata se invarte...

Pfiu, ce memorie de gasca am.
Noroc cu elefantzii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

CASANDRA daca e adevarat ceea ce spui da-mi voie sa adaog ceva: Deci daca nu e adevarat sa ma scuzi, dar daca e adevarat, imi pare rau dar nu meriti chiar tot ce e mai bun pe lume Paula draga! Ceea ce ti se intampla e doar inceputul, eu personal urasc persoanele ce strica casele oamenilor! Si sa dea Dumnezeu sa se mai intoarca roata si impotriva celor fara suflet, care strica casnicilile.(sa spunem ca persoanele de fata sa exclud,ca asa e frumos) Imi pare rau, poate par super rautacioasa si poate fara inima, insa cand vine vorba de asa ceva devin nu rautacioasa ci monstruos de rea. Nu am sa inteleg niciodata astfel de femei. E parerea mea, si nu trebuie sa tina nimeni cont de ea, dar ar fi mult mai bine daca nu ar mai exista femei care sa se bage in casniciile oamenilor. Poate mi s-o inampla si mie sa ma indragostesc de un barbat insurat, insa nu m-as baga pentru nimic in lume, prefer sa sufar eu decat sa fac sa sufere copiii si sotia.
DACA nu este asa te rog sa ma ierti pentru cele scrise mai sus!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput