Site oficial al formatiei IRIS

Site oficial al formatiei IRIS | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Stie cineva un site oficial sau o adresa de mail a formatiei IRIS?
Multumesc mult!
Cristina si Mihnea fan IRIS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

http://www.irisonline.ro/articles/index.php

Sper sa te ajute
Si fiul meu este un impatimit de la 10 ani . Acum are 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Mersi, thalia, si eu sunt super fan Iris, am toate albumele si merg la concerte. Muzica lor este extraordinara!!!!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Siteul cred ca are ceva sau nu este actualizat .Eu zic sa intri pe Google si sa intri in discutie cu fan cluburile lor ca ele sunt active. De acolo poate afli mai multe. Cu doi ani in urma si eu cautam pe internet si m-am mirat ca nu au un Site oficial .Au atatia care nu spun nimic si ei nu aveau unul . Cand fiul meu a mai crescut si a inceput sa asculte si alte formatii POD, Linkin Park,...Parazitii... a lasat-o mai moale cu Irisul . A fost si perioada lor buna cand au scos Atheneum si se dadea peste tot clipuri si muzica cu ei . Acum parca au intrat intr-un con de umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ei,Thalia draga,nu-s ei vinovati ci producatorii de clipuri,care innebuniti dupa bani nu mai tin cont de calitate.Se scot pe banda clipuri ale unor Non talente,doar pentru ca muzica lor este comerciala si se vinde bine:nu vreau sa dau exemple.
Sint necajita pentru ca nu au un site oficial,dar asta e,poate
intr-o zi se va gindi cineva si la ei si la cite au facut pentru muzica romaneasca.
Multumesc de raspunsuri tuturor!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput