Isus si casnicia de azi

Isus si casnicia de azi | Autor: Emilia B.

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va provoc:
Credeti ca Isus, daca a inviat intr-adevar si e viu, poate avea vreun rol in relatiile si in lumea de azi?
Povestiti din experienta voastra.
O sa va povestesc si eu din a mea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Emilia B , bine ai venit... nu stiu ce sa zic ,scrie tu povestea ta sa imi fac un pic de idee din ce vrei sa afli din experientele noastre "Isus si casnicia de azi"

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/members/edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nici mie nu prea mi-e clar la ce te referi, dar Iisus cu siguranta este prezent peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt convinsa!!!!!! Povestea mea este un exemplu viu, insa nu sunt inca pregatita sa o dezvalui.
E interesant subiectul tau.

Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...haideti mey fetelor incepeti sa povestiti , sunt curioasa

Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
si poze
http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/members/edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

Draga Emilia, Fiul lui D-zeu, Domnul Isus Hristos, a murit( caci a platit pretul pentru pacatele noastre), a inviat( caci El etse invierea si viata), si s-a inaltat la ceruri si sade la dreapta Tatalui. Draga mea, ingerii au aparut in fata oamenilor si le-au spus urmatoarele:< Barbati Galileeni de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus care s-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum l-ati vazut mergand la cer>Fapt.1:11
Domnul Isus este cu adevarat Viu, el este Mantuitorul nostru( al tuturor acelora care cred in numele Lui). El locuieste in inimile oamenilor si isi manifesta puetrea si iubirea in oameni prin tot ceea ce face in viata lor. Desigur ca El este prezent printre noi, El este prezent in relatiile oamenilor si mai ales El este prezent in casniciile oamenilor. Dar sa nu uitam un aspect foarte important si anume ca El este acolo unde este acceptat. Degeaba afirm eu ca da, cred ca Domnul Isus este viu, da eu cred in D-zeu si sunt crestin, merg la Biserica si ii ajut pe cei de langa mine, daca cei de langa mine nu-L vad pe D-zeu in viata mea.
Lauda si slava sunt ale lui D-zeu si nu ale omenilor. Daca am reusit in viata pe plan profesional, pe plan sentimental sau altfel atunci sa nu uitam cui trebuie sa-i aducem lauda si multumiri. Si nu numai in momentele de fericire si bucurie sa-l slavim pe D-zeu ci si atunci cand suntem tristi si incercati. Caci D-zeu ii incearca pe oameni mai bine zis le incearca credinta. Dar sa nu uitam ca in tot ceea ce face Domnul este iubire. Poate va intrebati:dar unde este iubirea asta caci eu am greutati, copilul meu este bolnav sau nu am ce pune pe masa? D-zeu este iubire, El l-a dat pe Fiul Lui pt noi si si-a intors fata de la El pentru ca sa se implineasca Cuvantul Lui. Cititi va rog din Isaia cap 53:3-12. Domnul Ii primeste la El pe cei impovarati, pe suferinzi si pe toti aceia care au nevoie de El. El nu forteaza pe nimeni sa vina la El ci asteapta cu rabdare si in tot acest timp El ne demonstreaza la fiecare in parte cat de mult ne iubeste.
In viata mea Domnul a lucrat si lucreaza intr-un mod minunat. Din momentul in care i-am spus: Doamne numai Tu imi poti aduce fericirea si numai Tu esti cel care ma cunoaste in profunzime si I-am spus ca am nevoie de El in viata mea, Domnul Isus mi s-a descoperit prin cuvantul Lui( din Sfanta Scriptura), si a inceput sa ma schimbe ca om. Cand ajungi sa-L cunosti pe Domnul Domnilor totul este diferit, schimbat caci D-zeu este lumina si noi ajungem sa pasim in lumina. Intunericul nu mai exista si in orice situatie ne-am afla El este langa noi pentru ca avem promisiunea Lui( Romani8:38,39) si Il simtim.
Cine Il are pe Domnul Isus in viata lui este un om fericit. Si spun acestea pentru ca sunt incredintata ca orice i s-ar intampla acelui om D-zeu este alaturi de El, este cu El si il Intareste in credinta ca sa nu cada.
Zambiti si fiti fericite caci D-zeu ne iubeste muuuuuuuuuuuult.
Va pup si va doresc numai bine.
1Corinteni16:13,14
<Vegheati, fiti tari in credinta,fiti oameni,intariti-va!
Tot ce faceti sa fie facut cu dragoste!>

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Este nevoie de trei persoane pentru a alcătui o căsătorie care să fie împlinită: un soț, o soție și Dumnezeu. Căsătoria poate să fie o legătura minunată, care să fie împlinită în mod desăvârșit, dar numai dacă Dumnezeu este prezent în ea.
Dumnezeu a creat, a proiectat și a plănuit căsătoria. Apoi a întocmit un plan care să-i asigure reușita. Acest plan este dat în Biblie, iar în Epistola lui Pavel către Efeseni el este numit „umblarea" creștinului în sensul biblic, prin această umblare se înțelege trăirea de fiecare zi a creștinului, în ascultarea de El și de Cuvântul Său. Dacă nu acceptăm aceast㠄umblare", adică ascultarea de Dumnezeu, o legătură durabilă este aproape imposibil de realizat. Dar cu ajutorul și conducerea Lui Dumnezeu, pentru doi oameni care continuă să crească în dragoste, căsătoria este cu siguranță fericită. Ea reclamă însă două ingrediente permanent obligatorii
Primul este rugăciunea, pentru că fără puterea lui Dumnezeu această umblare în dragoste este imposibilă.
Al doilea este hotărârea ambelor părți de a lucra la relația dintre ei. În căsătorie nu poate fi cuplat pilotul automat, ca în aviație.
Fiind dedicat acestor două ingrediente, orice cuplu poate zidi o relație care să reflecte dragostea Lui Cristos pentru Biserica Sa.

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

SUBSCRIU LA TOT CEEA CE A SCRIS CAMIT.
Si mai adaog: uneori uitam de Dumnezeu, uitam cat bine ne-a facut si nu mergem in Casa Lui ca sa-i multumim din diverse motive. Ceea ce dovedeste Maretia Lui si dragostea ce ne-o poarta, este faptul ca El nu uita niciodata de noi, si de fiecare data cand mergem si ne rugam Lui, El ne asculta si nu e nevoie sa-i cerem nimic caci El stie ceea ce ne dorim si mai devreme sau ma tarziu, intr-un fel sau altul El ne implineste dorintele.
Dumnezeu sa ma ierte pentru toate pacatele mele pe care le fac in orice clipa de viata, constienta sau nu! Dumnezeu sa ne ierte pe toti caci, tare mai suntem pacatosi si rai!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ce pacat ca sunt atatia oameni care nu cred in Dumnezeu! cum poti refuza un ajutor atat de mare, total dezinteresat, intr-o viatza asha de plina de greutatzi si neprevazut??? Dumnezeu este iubirea, iertarea, inceputul si sfarsitul.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Subscriu si eu ca viata fara a crede in Dumnezeu mi se pare prea grea si prea dificil sa treci prin atatea greutati fara sa crezi in El!

Religiosi nu ne cere nimeni sa fim, dar macar hai sa credem ca nimic nu iti da mai multa liniste sufletesca decat o mica rugaciune spusa din suflet si cu incredere... Eu stiu ca El exista si nu m-a ajutat numai o data, Ii multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

Nu ma asteptam sa raspundeti asa de multe si asa de repede la subiect.
Eu pot verifica forum doar o data pe zi, caci am si eu doua fetite care solicita la maxim. Lavinia 2 ani si o luna si Giulia 4 luni. Le puteti vedea la www.neamuri.tk
Acum va pot spune ca am o viata minunata, o promisiune devenita realitate pe care mi-a facut-o Dumnezeu cand nu credeam ca mai putea fi posibil ca sotul meu sa ramana in continuare langa mine. Mi s-a parut ca nu aud bine, ca am "audenii", si totusi a fost prima oara cand Dumnezeu mi-a vorbit ptr. prima oara f. deslusit! Si acum vad ca "ceea ce la oameni e cu neputinta, la Dumnezeu e cu putinta!"
O sa va povestesc mai multe...

Mergi la inceput