recomandati-mi un dr. homeopat

recomandati-mi un dr. homeopat | Autor: Rodica

Link direct la acest mesaj

Dragilor,
Cunoaste-ti, din experienta, un homeopat la care sa merg cu copilul ?
Este un copil slabut, fara pofta de mancare, bolnavicios, anemic, dupa ultimele analize.
Din Bucuresti daca se poate.
Va multumesc mult! ,
Rodica,
Andrei si Mihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Draga Rodica,
Iti pot recomanda doctorita homeopata la care merg eu. Nu pot sa iti spun din experienta mea cu copii pentru ca inca nu am. Inca sunt aspiranta la rolul de mamica. Primul tratament l-am facut la ea acum 4 ani cind, cu ajutorul homeopatiei, am reusit sa evit o operatie la mijloc. Al doilea tratament l-am inceput acum 2 luni pentru o raceala puternica (tuse nasoala, rinita alergica, dureri de cap, dureri de urechi) si pentru a putea avea copilasi. Pina acum am reusit sa tratez prima parte dar inca lucrez la problema pentru copilasi. Pina acum am fost foarte multumita de ea si am incredere in homeopatie. De doua luni si ceva de cind fac tratament homeopat nu am mai luat decit 2 pastile de Panadol. Atunci cind incepi tratamentul de cele mai multe ori simptomele iti revin. Asta nu trebuie sa te sperie. Tratamentul trebuie continuat si totul revine pe drumul cel bun.
Pot sa iti spun ca am o colega la serviciu care si-a dus fetita la aceeasi doctorita dar nu iti pot da mai multe informatii pentru ca ea este la inceput cu tratamentul.
Mai am o vecina de cartier care are doi baietei dragalasi iar toata iarna nu a avut probleme cu ei cu racelile pentru le-a facut tratament homeopat.
Iata si adresa doctoritei. Sper sa iti fie de ajutor.

Cabinet Medical Individual Dr. MARIANA TRIFA
Homeopatie
Str. Piata Amzei nr. 10-22
Tel. 212-7869, 0744-635-258

Daca vrei mai multe relatii poti sa imi scri un PM, te ajut cu cea mai mare placere.
Sanatate multa
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

dr Ioan Teleianu, este un medic batrin si presedintele societatii romane de homeopatie
site ul www.homeopatia.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Va multumesc mult MRL/lili si tora97/mariana!!

Mergi la inceput