Na moderati si noua mesajele postat la "Ajutor umanitar"? Va rooooog! De citeva zile, mesajele trimise la aceasta sectiune apar abia dupa citeva ore... Uneori, aici timpul cistigat inseamna un pas in plus pentru salvarea unei vieti.
Va multumesc mult!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
eu sunt acolo tot timpul cat stau pe forum..dar acum, de exemplu, am mesaj de eroare de vreo doua ore..
D.
Si eu va rog! Si mie mi se pare ca pierdem uneori timpul. Daca nu este un moderator in zona...eu am pus un mesaj care a aparut dupa o zi. Si credeam ca nu mai sunt noutati, iar atunci cand li s-a dat drumul, am vazut ca erau multe noutati. Chiar trebuie sa se procedeze asa? Multumesc,
Claudia
Pentru ca ceea ce se rezolva prin intermediul oamenilor de pe acest forum inseamna si o responsabilitate pentru admini, adica, se considera ca ei sunt de acord cu actiunile care se intreprind, e firesc ca acea sectiune sa fie supravegheata. In felul acesta se pot modera anumite cazuri sau postari care pot leza interesele si imaginea forumului. Prin forum intelegand intreaga comunitate care il formeaza.
D.
Subscriu mesajului tau, Adriana. Scriu uneori un mesaj si pana apare, vad ca deja sunt altele care nu erau de vazut inainte si mesajul meu nu mai are nici o legatura cu ultimele postari. Uneori poate fi foarte important.
Va multzumesc si eu din suflet, oameni minunati!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm