Cum va place Biblia?

Cum va place Biblia? | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere ca Biblia este cartea cea mai raspandita din lume, cea mai citita si cea mai veche, toti cred ca am citit-o macar odata, sau daca nu am citit-o toata, tot stim cate ceva din ea.
Ce va place cel mai mult, ce perssonaje din ea va plac si de ce , care sunt intamplarile preferate, ce mesaje va plac, gasiti in ea incurajari, raspunsuri la probleme, pace sufleteasca?

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"Cum va place Biblia?"

Mie imi place mai arsa

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Initial creeata de anda141
Ce va place cel mai mult, ce personaje din ea va plac

Daca as alege despre cine sa vorbesc…as vorbi despre Isus.
Isus este atat de unic, incat „daca n-ar fi trait niciodata”, spunea Walter Wink, „n-am fi fost in stare sa-L inventam!”

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Mesajul meu preferat este Iacov 4:8  Apropiati-vă de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi. [...]

Nu as putea sune ca imi place ceva anume, toata Biblia este extraordinara, nu as putea spune ca imi place numai o anumita parte.

Fiecare avem parti care ne-au atins mai mult, dar nu neaparat ca sunt mai bune sau mai frumoase decat celelalte.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Imi place sa citesc Biblia,citesc zilnic,am citit-o in intregime de cateva ori.Pot spune ca imi plac mai multe intamplari,mai multe personaje si foarte multe versete sunt foarte incurajatoare pentru mine.Imi place foarte mult versetul 10,cap.41 din Isaia:"Nu te teme,caci Eu sunt cu tine;nu te uita cu ingrijorare,caci Eu sunt Dumnezeul tau;Eu te intaresc,tot Eu iti vin in ajutor.Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare."

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Apropo de Isaia 41:10, pe mine de multe ori m-a incurajat Isaia 41:13 "Caci Eu, DOMNUL Dumnezeul tau, te iau de mana dreapta si-ti zic: "Nu te teme de nimic, Eu te voi ajuta."

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cantarea Cantarilor!! plus Ecleziastul si Psalmii, astea pe primul loc. dupa aia Pildele, Evangheliile si Apocalipsa, cam atat imi place sa recitesc , destul de rar, recunosc.

Authority Zero

Mergi la inceput

Intrucat nu toti suntem familiarizati cu subiectul <<cartii>> iata mai jos un mic rezumat:

Un prieten al meu, invizibil si
atotstiutor, l-a facut pe stramosul nostru masculin
din pamant si pe stramosul nostru feminin din coasta
lui, dar stramosii nostri au fost ispititi de un sarpe
care era de fapt un dusman al prietenului meu
invizibil si ei au mancat un mar interzis, asa ca acum

[moment publicitar]
crenwursti Borzzoso pentru copii mici mici
[/moment publicitar]

noi toti mergem sa ardem pentru totdeauna dupa ce
murim, daca nu credem ca sangele fiului prietenului
meu este asupra noastra si in noi si ca fiul lui a
murit si s-a ridicat ca un zombie din moarte si a
plutit spre cer si si-a trimis fantoma sa traiasca in noi.

El vine curand!

Amin
Pardon
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Xenocid chiar nu vezi ca esti in plus pe-aici?Nu te mai baga numai pentru polemica,cauta alte subiecte in care nu se vorbeste despre Dumnezeu.Ai demonstrat de multe ori aici pe forum ca nu crezi in Dumnezeu,te rog lasa-ne in pace cu ironiile tale.

Scuze moderatorilor ca am fost OFF TOPIC,dar GENOCID asta chiar nu pricepe sa raspunda la subiect (Cum va place Biblia?).

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Vă rog să nu faceți din acest subiect motiv de dispută. Pentru asta este un forum, undeva, mai jos pe listă.
Alina, nu te supăra, probabil că Alin nu vorbește despre același lucru ca și noi, de aceea îi "place mai arsă" și povestește despre cu totul altceva decât citim noi toți.
De alfel, atunci când alegem să-L urmăm pe Isus, ne așteptăm încă din start să întâlnim asemenea situații, dar Isus a spus: "Îndrăzniți, Eu am biruit lumea"
Și noi vom birui. Chiar ignorând un asfel de comportament, vom birui.
Pentru că și omul spune că "cel mai deștept cedează". Fi-ți înțelepte fetelor, chiar și atunci când luptăm pentru Domnul și pentru Cuvântul Său.
În fond și la urma urmei, fiecare crede ce vrea, căci s-a plătit destul de scump democrația asta și libertatea religioasă.

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Intrucat forumul este un loc public prin definitie, interventia ta este off-topic.

Pentru comunicari private se pot folosi telefoane, e-mailuri, porumbei, rugaciuni.

Cu stima
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput