Help!!! Inhalator pt. Nicorette.

Help!!! Inhalator pt. Nicorette. | Autor: Amaya

Link direct la acest mesaj

Dragi prieteni, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Sa va spun care este problema mea. Sunt in proces de a ma lasa de fumat si de curand am primit de la un prieten din strainatate cateva fiole de Nicorette cu inhalator, sunt niste fiole micute cu nicotina care se introduc intr-o pipa de plastic si se inhaleaza de cate ori simti nevoia de a aprinde o tigara. Azi dimineata cainele meu distrugator a gasit inhalatorul pe masa si mi l-a facut bucatele si acum nu mai pot folosi fiolele. Problema cea mai mare este ca acest tratament nu se gaseste in Romania si doream sa va intreb daca exista cineva care a urmat acest tratament si mai are inhalatorul dar nu mai are nevoie de el si mi-l poate trimite as dori sa il cumpar (prietenului care mi l-a facut cadou imi este rusine sa ii spun ca a sfarsit in dintii distrugatorului meu) .

Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

chiar nimeni, nimeni nu a folosit acest tratament??? se pare ca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Amaya, ce nick frumos ai

eu am folosit inhalatorul, adica am incercat, acum doi ani, si l-am aruncat ca pedeapsa pentru nereusita. imi pare nespus de rau, daca stiam...:(

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

multumesc Conchita...eh, asta e, poate ca nu trebuie sa ma las de fumat inca sau incerc altceva...

Mergi la inceput