Amintiri
Pare destul de banala intrebareadar as vrea sa stiu si eu cum sa scap de amintirii?acele amintirii care-mi tulbura noptile si viitorul.De fel sunt o persoana foarte romantica si visatoare,problema este ca ue nu-mi pot vedea de viitor din cauza amintirilor.Au fost frumoase clipele acelea,dar sau dus.Vreau sa merg mai departe,sa-mi vad de viata.Ma-m saturat sa plang,ca sa fac sa uit????Ma gandeam sa-i tai gatul celui care mi-a spulberat visele si puterea de a merge mai departe.Gresala mare este ca,traiesc si acum cu speranta ca intr-o zi se va intoarce,va intra pe usa si isi va cere iertare.
Sakamoto
Raspunsuri
chatonel spune:
arisa, intoarce pagina.
Stii care e cel mai sigur mijloc de a-l uita? E un proberb care spune "cui pe cui se scoate"... asa ca nu te mai uita inapoi, mergi inainte pe drumul tau si incepe o alta relatie, ai sa vezi ce repede il vei uita pe fost!
Toulouse, la ville rose
EdeL spune:
Pastreaza in sufletelul tau tot ce a fost frumos si incearca sa estompezi ce te-a suparat. Nu privi in trecut pentru a plange. Priveste in viitor cu speranta. Orice minut in care ne gandim la tot ce a fost este un minut trecut din viitor.
acina spune:
Scumpa mea
o sa gasesti pe cineva care o sa te faca sa uiti ca a existat .
Pana atunci lupta un pic cu tine si incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost .
Traieste in prezent , trecutul nu te poate ajuta.
Te pup.
Anca
rachel owen spune:
Povesteste-ne mai multe.
Eu cred ca omul nu uita. Cel putin nu asa de usor. Doar inlocuim trecutul cu prezentul, fapte si oameni vechi cu oameni noi. Suferi pentru cineva din trecut? Inlocuieste-l cu cineva din prezent, mai bun. Exista ceva mai bun. Si sta in puterea noastra de a-l gasi (crede-ma ca stiu ce zic). Si tot experienta m-a invatat ca nu trebuie sa astepti niciodata un barbat. Viata ta nu a inceput cu nu si nu se va termina cu el. Asa ca mergi mai departe. Abia cand vei renunta la speranta ca poate-poate totusi el va veni (si nu cred ca vrei sa vina ca sa-i tai gatul), ai sa poti sa iti continui viata si sa te axezi pe prezent, respectiv viitor.
Nu, eu cred ca nu uiti. Doar inlocuiesti. Cat de repede, tu hotarasti. Poti sa-ti continui angoasele la nesfarsit, sau poti sa le pui punct chiar azi. De tine depinde.
Noi suntem aici. Poti sa ne povestesti mai multe.
Succes si numai zile senine, pline de soare!
Rici, o viitoare
„Dumnezeu să te ţină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
anis spune:
Incearca sa uiti ,iesind cu prietenele pe undeva, si cunoscand pe cineva. Eu sunt de parere , ca durerea dupa un fost iubit se sterge cu o iubire pentru un actual iubit...si raman doar amintirele frumoase.
AniS
debby spune:
Tot inainte si subscriu si eu, cui pe cui se scoate. Incearca sa iti oferi mai multe placeri, de ex sa iesi in oras, la distractii, cumparaturi, o schimbare de look.
Singura te poti ajuta!
CryssUK spune:
Draga alina,
Si eu am suferit 4 ani dupa cineva , dar cand mi-am gasit adevarata jumatate am inceput sa uit incet si sigur.Banuiesc ca esti constienta ca nu se poate uita totul cand spui''punct, de aici tb sa rup firul''.
Deci, incearca sa iesi cu prietenele,prietenii, sa te rogi la D-zeu,sa iti schimbi modul de viata un pic(de exemplu, inscriete la aerobic, karate,schimba-ti freza,dute la un club de arta, poezie,fii voluntara cateva ore pe sapt pt o fundatie care ajuta copii,etc, fa ceva ce crezi ca iti place si iti da incredere in tine!Cu cat schimbi mai multe din decorul care era atunci cand exista si un EL, cu atat ti-e mai usor, ti se ia durerea cu mana.
Si mai ales .CEA MAI MAREEEEEE GRESEALA E SA MAI SPERI!Daca mai speri ca va reveni atunci te afunzi singura in mlastina!
Sper ca intr-o buna zi o sa intri pe forum si o sa spui''Sunt fericita,mi-am gasit omul pe care il asteptam de o viata si trecutul nu mai valoreaza 2 bani!''
Atunci, cu siguranta o sa razi adeseori de ce ti s-a intamplat.Eu asa fac!
Pupici,
Cristina
bendis spune:
E mult mai simplu sa dai sfaturi decat sa depasesti o astfel de situatie. Cred ca cel mai important e sa ramai deschisa si atunci probabil ca altcineva te va face sa nu-ti mai pese de amintiri. Trecutul ne apartine deci n-ar avea rost sa-l renegam.
O lupta-i viata... deci ... TE LUPTA!
Cele bune!
Bendis
http://photos.yahoo.com/dianabalas
PaulaM spune:
Eu cred ca “vei uita” cind va fi momentul sa uiti…. Poti incerca sa-ti gasesti ceva de facut care sa te acapareze si sa-ti faca placere, dar cred ca doar vei “incuia” pe moment avalansa de amintiri si de pareri de rau…
Daca speri ca se va intoarce si asta iti doresti de ce nu faci si ceva in acest sens (asta in cazul in care e posibil..) ?
Oricum, rabdare, nervi puternici si oameni apropriati cu care sa poti vorbi iti doresc.
Paula.