Am urmatoarea tema de casa: pentru serbarea de sfirsit de an va trebui sa-mi costumez pustiul in marinar. (rauvoitorii ar putea spune ca, mai degraba, in Domnul Goe
...). Sigur, e o tema usoara, daca ma gindesc ca eu, la vremea gradinitei, am fost ciupercuta, puiut galben, astea chestii complicate...
Problemele ar fi ca: 1. la capitolul "iata ce pot face / doua miini dibace" - "cu acul si cu ata", stau foarte prost si 2. nu prea am timp de umblat prin magazine fara un traseu fixat in prealabil.
Mi-ar fi de mare folos daca mi-ati sugera de unde sa incep cautarile...
Va roooog
uita-te la raspunsul dat de mine la subiectul "rochita botez". Daca nu gasesti iti sugerez sa ii cumperi material si sa il dai la o croitoreasa sa il faca.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
Si daca cumperi material si nu ai croitoreasa, am io o pretena care face hainutze dragutze pt. copii si ii spun. :o)
Luizax - karkotash shef!
Am si eu aceeasi tema si am inceput deja cautarile. Am colindat azi tot magazinul Bucur Obor si tarabele de pe platou si magazinele Crido Kids de pe Mosilor. Nu exista asa ceva. Erau in Bucur niste costumase gen body pentru bebelusi si atata tot. Cred ca pana la urma o sa cumpar material sa-i fac. Sper sa gasesc ceva cu dungi bleumarin. Maine as vrea sa ajung in Carrefour.