Estradiol mare

Estradiol mare | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Fetelor, mie in ziua 21 estradiolul imi creste foarte mult.
Din aceasta cauza am dureri jos, imediat dupa ovulatie. Ce sa fac sa iau tinctura de zmeur imediat dupa ovulatie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mama draga ...de unde stii tu ca estradiolul iti creste f mult in ziua 21?? si oricum in ziua 21 numai progesteronul are relevanta, estradiolul se face numai in zilele 3 sau 5 si 14. Si ce legatura asta cu ovulatia? E normal ca dupa ovulatie sa i dureri cateva zile...astea sunt semne de ovulatie...

Extractul de zmeur m-ai corect , e un progesteron natural, care printre altele previne si iminenta de avort...

Sper ca te-ai mai limpezit...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghemotoc spune:

Chiar ma gandeam de ce nu mi-a dat niciodata doct sa fac estradiolul si in z21. Asa stiu si eu ca tinctura de zmeur se ia in deficit de progresteron , nu prea cred ca te-ar ajuta daca ai probleme cu estradiolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Draga Micky,
Ti-ai facut analiza(estradiol)la recomandarea unui medic si acesta stie foarte bine de ce ti-a spus sa faci in z.21 si tot el iti va spune ce sa faci, daca e atat de mare incat sa-ti dea tratament sa scada estrogenii.
Vorbesc din proprie experienta deoarece eu am aceasta problema (estradiol mareeee) si fac tratament pentru asta: mai intai ptr. scaderea estradiolului iar acum ptr. rezolvarea chisturilor la sin(datorate tot nesuferitului de estradiol)
Iar in ce priveste dozarea estradiolului din ziua 21, da este relevanta mai ales cand e vorba de un dezechilibru hormonal....de obicei endocrinologul cere dozarile in zilele 7, 21 nu ca ginecologul 3,14 ....s.a.m.d.(care vrea sa observe ovulatia etc.) si stiu EI ce stiu
Asa ca draga Micky daca ai un estradiol peste limita normala mergi la doctor si lasa deoparte tincturile si alte leacuri.
Si am o intrebare: ai probleme cu sinii, adica te dor, simti ceva la palpare?
Multa sanatate.LALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Mi s-a dat sa fac estradiol in ziua 14 si 21.In ziua 14 mi-a iesit normal, in ziua 21 imi creste mult peste limita maxima.

Mergi la inceput