Club de "dans de societate" in Bucuresti

Club de "dans de societate" in Bucuresti | Autor: Rozi

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Sper sa nu fiu deplasata daca va rog sa-mi dati niste adrese de cluburi de dans in Bucuresti, asa, pentru amatori.
Am descoperit ca aceasta ar fi, pentru mine, singura activitate fizica pentru slabit pe care as face-o cu placere!
Daca cineva a mai avut de-a face cu asa ceva, va rog sa-mi impartasiti si mie impresii.
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Rozi, salut!

Stii ca m-ar tenta si pe mine?
Exista un club despre care am auzit multe vorbe bune si unde mi-ar place sa merg, undeva pe 11 iunie.Eu au dans de societate dar au si step, ceea ce iarasi mi-ar fi placut.Eu tin acum o cura de slabire si cred ca daca le-as combina chiar ar fi super!

Uite, am sa caut adresa din nou si am sa dau un telefon, apoi vin cu amanunte. este o Casa de Cultura, de fapt.

pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florenit spune:

Asteptam vesti! Si pe mine m-ar tenta! Eu am mai facut dansuri, in Brasov, si mi-a placut foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mi-ar placea si pentru copii, dar nu stiu daca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pentru copii exista sigur, cand eram in scoala generala/liceu in Bucuresti faceam astfel de cursuri de dans (ei le numeau "dans sportiv", aici se numesc "ballroom dancing" - vals, tango, rumba, cha-cha, samba etc.) la o scoala generala vis-a-vis de statia de metrou Eroilor.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ah, ma speriasem ca sunt ciudata cu ideea asta!
De cel din 11 iunie am auzit si eu, cand mai aflu detalii va spun, mi-ar conveni ca e oarecum aproape de casa; apoi am mai gasit pe net vreo 2 sali.
Important insa pt mine ar fi sa ne povesteasca cineva care chiar a fost, cum e sala (curatenie, incalzire/ventilare), cum sunt instructorii, cum sunt oamenii care vin acolo... cat costa , cand te poti duce (ca unii "are" servici pana seara)... si, ma gandeam eu, daca vin si barbati, ca imi imaginam cu groaza cum o sa invat eu tango dansand cu o fata! , daca au dush, daca iti trebuie costum si altele care nu-mi vin acum.
Sotul meu ar zice ca iar despic firu' 16, dar prefer sa aleg, nu sa ma duc cu ochii inchisi!
Numa' s-o fac mai repede, pana nu se desumfla entuziasmu'n mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Dragele mele dansatoare,
Eu am incercat doua astfel de cluburi. Pe unul dintre ele nu vi-l recomand (ar fi bine sa-l ocoliti) - este pe Braziliei- sala OK dar f.f. plictisitor.
Celalalt: CLub SImonne - pe Stirbei Voda, destul de OK, dar de curand instructorii de acolo au avut ceva probleme cu patroana si s-au retras. Noi, grupa lor (femei in exclusivitate) nu am mai vrut sa mergem la clubul respectiv asa incat am hotarat sa ne urmam instructorii.... Ei s-au mutat pe undeva pe la o scoala de pe Panduri (pentru mine este cam peste mana, dar asta e...). Nu va pot spune deocamdata cum este acolo fiindca de-abia saptamana viitoare vom incepe. Partea buna a lucrurilor este data de faptul ca au promis ca in noua grupa vor face in asa fel incat sa avem si barbati, fiindca intr-adevar, la dansurile perechi era destul de ciudat sa dansam intre noi. Pretul era: 500.000/ luna - 2 ore pe saptamana.
Va tin la curent
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Vreu si eu. Nu stau prea bine la acest capitol si de multe ori stau pe margine ca mi-e jena de faptul ca nu stiu sa dansez.

asa ca 2mami, astep sa ne dai adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Draga 2mami, ai cumva si o adresa a acestui (viitor) club din Pandori? este foarte aproape de mine si m-ar interesa..
cat despre cel din 11 iunie, eu nu am fost, dar am doua prietene carora le-a placut.am sa cer mai multe amanunte si daca imi fac o bucatica de timp, ma duc sa vad sala si va spun, e ok?
Va pup si va doresc un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by lai

Pentru copii exista sigur, cand eram in scoala generala/liceu in Bucuresti faceam astfel de cursuri de dans (ei le numeau "dans sportiv", aici se numesc "ballroom dancing" - vals, tango, rumba, cha-cha, samba etc.) la o scoala generala vis-a-vis de statia de metrou Eroilor.

Lai

Nu cred ca mai au acolo sala .Era pentru copii.Eu cunosc profesorii si din cite stiam eu nu mai fac acolo.Dimitri(asa il chema pe unul dintre profesori care est rus )poate ,nu mai stiu.Intrebati si voi.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by lai

Lai

LAi, ai facut cumva cu Dimitri?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput