ce parere aveti despre ANL?

ce parere aveti despre ANL? | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

Locuieste cineva intr-o astfel de locuinta? M-ar interesa in mod special casele.
In cazul in care aveti informatii,sugestii,pareri despre locuinte, despre modul in care isi desfasoara agentia activitatea si nu in ultimul rand despre seriozitatea de care da dovada, poate le expuneti aici.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

De la cunostintele si prietenii care si-au construit case prin ANL pot sa iti spun ca, daca doresti abateri de la proiect acestea sunt posibile, dar cu costuri destul de piperate. Termenele de executie sunt depasite cu mult fata de contract, dar ANL nu aplica nici o sanctiune constructorilor (ori nu stim noi, ori sanctiunea este atat de nesemnificativa incat nu-i pasa nimanui).
Pe parcursul lucrarilor este foarte indicat sa treci des pe la casa, as vezi ce se intampla, sa dai indicatii cum sa realizeze lucrarile si sa ii impingi de la spate.
Casele par bine proiectate si construite, cu problemele de mai sus.
Multa bafta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Asa e, sunt inselatori, promit multe , fac putine si cu o gramada mare de bani, suma care se tot mareste pe parcursul lucrarilor. Daca tot ai bani, fa-ti casa cu altcineva.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

dupa mine, mai ales la capitolul case, este o mare teapa!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Monica si Raluca, afirmatiile voastre se bazeaza pe ceva concret?
Ideea este ca mi se pare o solutie comoda si relativ ieftina ,atuul constand in faptul ca terenul este gratuit(ceea ce nu-i chiar un lucru nesemnificativ) la care se mai adauga si sistemul de rate. Dar bineinteles, astea sunt constatari asa, la o prima abordare a problemei, s-ar putea sa gresesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Eu locuiesc intr-o locuinta construita prin ANL. Este vorba de o casa pe pamant. Deci, dincolo de multele frecusuri, discutii mai aprinse sau mai putin aprinse...este o afacere.
Terenul este concesionat pe 99 de ani, racordarea la utilitati este gratuita..astea ar fi principalele avantaje.
Se pot face modificari la proiectul initial, se poate opta pentru alte finisaje, evident platind diferenta de pret fata de proiect.
Intr-adevar, au intarziat predarea locuintei cu 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

noi am obtinut un lot in viitorul cartier henry coanda ce va fi construit de anl in zona pipera. desi sint si minusuri (anl se misca foarte greu, nu ai nici un control asupra constructorului, nu sti cand si cum va fi gata) noi credem ca plusurile sint semnificative (teren gratis in pipera - loturi de aprox 400mp, cartier sistematizat - nu risti sa te trezesti cu o casa cu turnulete langa tine, drumurile si utilitatile sint in sarcina primariilor locale, toti beneficiarii caselor vor fi de aprox acelasi statut social, pretul de costructie rezonabil, in jur de 300-320 eur/mp la gata).
noi cu banii pe care-i avem, de-abia daca ne-ar fi aajuns de un teren pe care nu mai puteam sa facem nimic. asa, mai bine-i dam avans la casa. ne asteptam ca urmatorii 2-3 ani sa fie foarte agitati, insa noi credem ca se merita.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Eu astept si raspunsurile fetelor din Iasi!!Chiar sunt super interesata! Si mai mult de conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sa obtii o astfel de locuinta.
Super bun subiectul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Dar despre constructiile de prin Ardeal poate sa spuna cineva ceva? Se pare ca in zona asta se misca ceva mai incet ANL-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Da, Caarra, cred ca se misca mai greu. Si eu sunt curioasa ce conditzii trebuie indeplinite ca sa obtzii aceasta locuinta.

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Pot sa zic si eu o vorba?
MULTZI CHEMATI PUTINI ALESI.
Adica dragilor, daca aveti o sfoara trageti de ea ca merita.
Daca nu, respiratzi adanc si ganditi-va la alte solutii.
ANL nu e o solutzie pentru orisicine!

Mergi la inceput