Increderea in sine
Buna tot eu sunt.In primul rand vreau sa indrept o greseala,am 22 de ani nu 12.Am precizat mai inainte ce am patit,esecul in dragoste,nu-mi pot reveni,ma invinovatesc pentru cele intamplate,cred ca este numai vina mea,ca m-am ingrasat prea mult in timpul sarcini,m-am dedicat prea mult copilului,nu mai mai interesat de greutatea mea.Poate ar fi trebuit sa fiu mai grijulie.L-a deranjat foarte mult faptul ca ajunsesem la 60kg.Ma uitam in oglinda si ma dispretuiam,ma vedeam oribilasi asa ma vad si acum.Am primit un tel.de la un baiat dragut,dar l-am refuzat total si asa fac de fiecare data de teama ca voi fi respinsa,caci sunt grasa,m-am maturizat,nu mai pot avea incredere in mine.Nu am cuvinte sa va descriu ce urata ma simt.Iubirea care a fost candva sa dispara itr-o zi,printr-un simplu telefon??Vreau sa am incredere in mine iar dar nu pot.Va rog sa ma ajutati,nu mai ies afara din casa deloc.Imi este teama sa merg in locuri publice,mi-e teama sa nu aud din nou cuvinte de genu:esti grasa si urata,nu pot face dragoste cu tine ca te-ai ingrasat.Sper ca voi avea din nou incredere in mine si ca voi gasi barbatul ideal.Nu unu care isi lasa sotia cu un copil de un an,doar pt. ca m-am igrasat pana la 60kg.
Sakamoto
Raspunsuri
Dana_ spune:
Buna arisa_alina,
Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau. Si eu am 22 ani, si un sot care toata ziua ma bate la cap sa slabesc, am 61kg, ar trebui sa mai dau jos inca vreo 10kg. Am incercat cu medicamente, diete, dar fara mare efect(am slabit 2kg in total). M-am gandit sa merg la fitness, poate da de mai slabesc macar un pic. Joi am fost la banchetul sotului(tocmai a terminat faculta) si m-am simtit oribil pe langa colegele lui, ca totusi suntem de-o varsta si cum arat eu pe langa ele
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
lucia_cs spune:
Si eu sunt cam grasuta, am vreo 60 kg si 1.70 inaltime, eu nu am nascut, asa am ajuns de la prea multe cure de slabire, care mi-a dat peste cap aproape tot metabolismul.
Dana, sa stii ca ar fi foarte util daca ai incerca sa discuti cu sotul tau si sa ii explici ce dezastru face in tine faptul ca el te bate la cap sa slabesti, eu cred ca si din acest motiv este mai greu sa slabesti, pentru ca stii ca este obligatoriu.
Arisa_alina, sa stii ca nu toti barbatii sunt atat de exigenti, nu ar trebui sa te lasi descurajata de un "...", care te-a facut sa te simti in felul in care te simti.
Sa stii ca pe sotul meu nu il intereseaza de loc cate kg am, el vede altceva in mine, vede interiorul care este cel mai important, cred ca m-ar atentiona daca m-as ingrasa prea mult, dar numai pentru sanatatea mea.
In trecut, din cauza acestor complexe am suferit de bulimie, si nu as mai dori sa trec prin asa ceva, sa va feriti si voi de asta, pentru ca orice complex poate duce la o depresie.
Aveti ceva mult mai frumos de oferit INTERIORUL VOSTRU!