Necuvantatoarele,prietenele noastre

Necuvantatoarele,prietenele noastre | Autor: maria m m

Link direct la acest mesaj

Buna utilizatori ai forumului
Eu sunt o mare iubitoare de animale si stiu ca orintre noii,membrii DC se numara o sumedenie de astfel de oameni.Haideti sa facem un club unde sa povestim despre animalele noastre,despre cum le ingrijim,despre cum ne ocupam timpul cu ele.

maria, de Paula si Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Incep eu care am o catelusa(corcitura de lup) a carei poveste incepe cam asa:intr-o vieri,sotul meu a vazut in ziar un anunt referitor la un adapost oentru catei care oferea spre adoptie micutele animale.Duminica,fiica mea cea mare,Miruna (12 ani jumatate) a aflat de anunt si a sunat la adapostul respectiv,interesandu-se de caini si de modul in care se poate realiza adoptia.Nu era nevoie decat de un buletin...nimic mai mult.Mirusotul meu au dat fuga la adapost si s-au intors acasa cu catelusa noastra,pe care am botezat-o Tessa.

Noi am avut de curand si un motanel muicut a carei poveste e tare trista.Sambata trecuta a plouat torential aici,in Oradea si pisoiul s-a speriat ,a iesit pe sub poarta.....si dus a fost.Pe pisoias il chema Figaro,inca ne pare tare rau de el.Era complet negru mic si jucaus....

Acuma insa am facut "comanda" la niste vecini inevoitori care au spus ca au 3 pisicute mici de cateva zile si s-au oferit sa n-i le de-a dupa ce termina de supt de la mama lor.Au spus ca daca vremn pisoii n-i da ,daca nu el neavand ce face cu ei,ii va arunca.Bineinteles ca i-am luat(unul dibtre ei il vom da unui prieten).Acuma suntem in perioada de tranzactie a pisoilor de la un vecin la altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Eu am doua cateluse. Pe Sufletica (povestea ei o puteti citi la http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=471&&idart=2464&&numecap=Din%20lumea%20necuvântătoarelor&&cc=Sufletica), pe care, pina la urma, le-am dat-o in grija parintilor mei, la tara. Acum este paznicul de nadejde al curtii si, chiar daca nu ne vedem decit o data pe an, ne simte si se bucura de cind intram pe poarta...

Si pe Betty, o femela de ciobanesc german care va implini 4 ani in octombrie. Initial, o luasem tot parintilor mei, care atunci locuiau la bloc. Cum nu i-a incintat "darul" meu, a ramas a mea. Am tras mult si cu ea, cel care ne-o vinduse ne-a dat-o cu demodecie, boala de care am vindecat-o cu tratament indelungat si costisitor.
Poate n-o sa ma credeti, dar in perioada cind Sufletica si Betty erau amindoua la noi, in Bucuresti, coborise Raiul in casa noastra, asa de mare bucurie si nebunie era...
Cind am ramas insarcinata cu Andrei, Sufletica a simtit si seara venea si dormea cu capul pe burtica mea. Pe baiat l-a vazut apoi, cind el implinise un anisor iar ea era deja la tara, il pupacea si se gudura pe linga el.
Iar Betty ii e cea mai buna prietena. Sta la scarmanat si-i suporta orice, chiar si atunci cind e alergata cu surubelnita prin casa. Nu face decit sa se fereasca de lovituri si apoi sa vina sa-l "pupe" pe agresor.
Amindoua imi sunt la fel de dragi, amindoua sunt o parte din darul pe care Dumnezeu mi l-a facut pe pamint. Ii multumesc.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

si eu iubesc tare mult anmalutele si in pecial catelusii.am avut si eu un catelus,o belea de canish,alintata foc si tot timpul vrea sa-ti demonsreze ca te iubeste,dar odata ce l-am nascut pe Fabian am dat-o,iar acum astept sa mai creasca putin strengarul ca sa o aduc acasa.Imi este tare dor de ea ,desi am mai vazut-o .in rest daca ar fi dupa mine as face o gradina zoologica in casa.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am doua pisici babane, Codita (ea) si Pedro (el). De fapt acum sunt ale mamei mele si ma amuz ca se mai intampla cateodata sa le strige din greseala cu numele meu si al fratelui meu. Cica ii aduc aminte de noi cand eram mici, el rau si nici ea nu-i buna ...

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Acum doua luni v-as fi vorbit despre cei tei catei ai mei : Pasha, Brumi, Tanita.

Pasha, un brac german splendid, de elita, din parinti campioni nationali. O cumparasem de ziua Mariei, cand implinit zece ani. Pasa avea doua luni. Nespus de frumoasa cu varful coditei alb, fremata toata ca un calut de rasa. Cu o inteligenta deosebita, dresata si asculatoare, urma sa participam vara asta la un concurs, pe care cu siguranta il castigam, sa poata sa aiba pui cu patalama. Din pacate, a fost furata si nu am reusit sa ii mai dam de urma. Inca o visez, o mangai, o vad inghitand kilometrii in alergarea ei eleganta. Mi-e foarte dor de ea.

Acum doua saptamani v-as fi povestit despre cei doi catei ai mei, Brumi si Tanita.

Brumi, un welsh terrier pe care l-am gasit acum doua ierni pe afara si a ramas la noi. Era flamand si neingrijit, cu blana netunsa. Arata ca o oaie. Si jucauuus de ma tavaleam de ras de ce era in stare sa faca. Inainte sa se acomodeze, s-a ratacit si instinctul l-a dus la casa de unde plecase inainte de a-l gasi noi. L-am cautat si am dat de el, intr-o curte nelocuita, legat de o cusca mica cu un lant de vreun metru. Ploua si a inceput sa planga cand ne-a vazut la gard. De la cine sa-l cer sa il duc acasa? M-am pus pe plans si nici una nici doua l-am lamurit pe al meu: furam catelul. Nu va mai povestesc toata aventura, vorba e ca seara faceam toti baie catelului si dadeam din codita. Noi mai tare dacat el, si eu mai tare ca toti :). Nu ma certati ca l-am furat, ca am gasit apoi stapanul si a zis ca e ok, chiar se bucura ca minunea de catel e la noi. Aventuri multe cu Brumi: burtica spintecata, pierdut vara trecuta si regasit dupa vreo doua luni, cu coada taiata de data asta. Pierdut iar asta iarna, ca le-a iesit in drum o pisica pe care au impartit-o frateste, in trei. Si in vanzoleala aia, Pasha l-a incoltit. Speriat, a tulit-o si l-am gasit dupa doua zile si cartierul impanzit cu afise. Acum doua saptamani, la fel ca vara trecuta, l-a apucat dorul de duca. Si intr-o dimineata, din senin, a zbughit-o de langa mine si nu l-am mai putut prinde. Nu stiu unde a plecat, nu reusesc sa ii dau de urma. Si mi-e un doooor. E un catel absolut delicios.

Acum o avem pe Tanita, un husky tare frumos, pe care l-am gasit vara
trecuta. Cea mai tandra catelusa din lume. Acum incerc sa o dresez, fiindca e ca neascultatoare afara. Deh, husky. Si are un narav minunat: se parfumeaza, asa, pe la gat, cu fiecare hoit pe care il descopera. Eu as prefera sa se dea mai cu discretie, macar sa nu se simta in lift, dar ea nu-i de aceeasi parere.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Se zice ca iubirea adevarata e atunci cand catelusul vine la tine si te linge pe fata, chiar daca l-ai lasat singur toata ziua. Mi-a luat cam mult sa experimentez pe pielea mea adevarul acesta. Si daca regret ceva, e ca l-am experimentat atat de tarziu. Patru ani am stat singura cu peretii, nestiind ca intra-adevar si un catelus isi poate face simtita prezenta mai mult decat un om mare, timp in care mi-am dorit un catelus, dar am ezitat sa-l iau. Apoi…intr-o zi de decembrie (11 decembrie 2001) un pui mic mi-a sarit in drum, trecand stada in fata masinii. Ea, catelusa mea, m-a ales. Si acum stiu ce inseamna sa fii asteptat cu drag acasa, caci asa cum ma asteapta ea, nu m-a asteptat nimeni. Am fost odata rau bolnava, am avut bronsita. Pentru ca nu imi trecea tusea cu nimic, doctorita mi-a dat sirop cu bromfenamina (ceva de genul asta). Il luam seara, caci imi dadea somnolenta. Dar tot somnoroasa eram. Pana a venit vineri si am putut dormi. Si am tot dormit: de la ora 17 (vineri), pana duminica dimineata la ora 5. Catelusa mea a stat si m-a vegheat, nu a mancat, nu si-a facut nevoile. A stat cu mine in pat.
Numele? Am botezat-o HAPPY. Initial dupa numele samponului cu care o spalam. Apoi am realizat cat de bine i se potriveste. Ea este o „happy”, tot timpul energica si jucausa, apoi noi suntem „happy” in prezenta ei.

„Dumnezeu sa te tina in palma mainii Sale, iar ingerii sa te indrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Eu am avut de-a lungul timpului pisoi, caini, hamsteri, broaste testoase (de uscat si de apa) si papagali. Sunt innebunita dupa animalute si daca ar fi dupa mine, mi-as face menajerie acasa.
Acum am o hamsterita Pepsi o cheama, care a mancat memebrana boxei de la calculator (spre disperarea sotului meu) si un caine Bichonel care are vreo 9 ani, Teddy.
Pe Teddy l-a gasit tatal meu pe strada, se pierduse si cand l-am vazut parca era un ghem de blanita, fara nas, fara ochi, fara urechi.
E tare scump si rasfatat, dar are probleme cu picioare, are romatism.
Si mai am un caine Roky, care a fost abandonat de niste vecini de-ai mei si care are doar trei picioare, dar este atat de neastamparat, ca mereu vine acasa cu rani din razboaiele duse cu alti caini, acum este muscat de un ochi. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
Sa va traiasca la toate animalutele!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pe noi ne are in dotare motanul Speedy ( poza e la mine la profil), caci se poarta de parca el ar fi stapanul in casa, nu noi...de fapt, cam asa e...sclifosit si mofturos, scutura din labe si pufneste cand ii prezentam vreu fel de mancare si accepta cu mari rugaminti...altfel, jucaus, foarte curat, si ne insoteste peste tot unde mergem prin tara, munte, mare, pensiuni, hoteluri, no problem, e baiat civilizat si iesit in lume

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna iubitori de animale,

Victoria-Speedy e tare dragut.Din cate pot sa-mi dua seama,el e tare plimaret....

smmiha-ce animaluta neastamparate ai,imi place numele matei tale

rachel owen-foarte adevarat ceea ce ai scris tu.Se pare ca Happy isi merita cu adevarat numele

descantec-imi pare rau de peripetiile tale nefericite cu animale.Si eu am ierdut un pisoi si-mi vine sa plang cand ma gandesc cate de jucaus si de sipatic era.

mihuta-m-ai facut sa rad cu lacrimi.Mama ta e cu adevarat mortala...

adrianangi-http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=471&&idart=2464&&numecap=Din%20lumea%20necuv -cu adevarat miscatoare povestea.Aceasta poveste demonstreaza faptul ca cu credinta exista tot

lacri-cati ani are strengarul tau?nu cred ca e vreo problema sa ai catel in casa si si un bb

Am si o intrebare pentru voi:de cate ori poti sa speli catelusul poe parcursul uni an?

Mergi la inceput