Aveti idee cat costa o persoana sa vina o data pe saptamana 6 ore pentru curatenie??
Eu anul trecut dadeam unei femei 150 000 lei/zi in comnditiile in care venea de 2-3 ori pe saptamana si statea 3-4 ore. Cand ajungeam acasa ma enervam de fiecare data ca nu facea nici macar ce o rugam in mod expres si ma apucam sa fac eu in urma ei. Aceeasi femeie acum ia 200 000, nu mie (caci nu am fost multumita), ci altei cunostinte de-a mea.
Mai stiu ca pretul acum ar fi 200-250 000 lei/zi, dar daca vine mai des si intretine. Altfel, daca vine rar si e mai mult de munca, poate cere pana la 500 000 (curatenie generala, geamuri, pereti etc). Depinde si de casa, de nr camerelor, de ce ii ceri sa faca.
In medie 250 000/zi pt 1-2 ori/saptamana pt un apartament de 2-3 camere.
eu ii dau 300.000/zi,vine o data/saptamana..si sta de pe la 10 pana seara la 8-9....calca, face curat in toata casa, baie, bucatarie, balcon, geamuri, prsf..tot tacamul.Eu sunt multumita..vine la noi de vreo 3 ani.
Carmen si bb Maya Alexia
200.000/zi, o data /saptamana.
apartament de 2 camere, micutz, cam 60 mp.
de fiecare data spala geamurile aspira, sterge parchetul, curata covoarele, spala aragaz, cuptor, si ce mai tine de bucatarie, baie, calca. Din cand in cand ordoneaza sifonierul, debaraua si dulapurile la bucatarie.