Gimnastica prenatala
As vrea sa stiu daca exista in Bucuresti (sau in Romania) cursuri de gimnastica, respiratie etc. pentru o nastere naturala cit mai usoara. Si poate si pentru mentinerea unei siluete cit de cit normale...
Ati facut? Daca da, va rog spuneti-mi si mie unde si cit au costat.
Multumesc si va pup!
Raspunsuri
Doamna Bibi spune:
Exista cursuri gratuite organizate de unele maternitati din Bucuresti.Eu merg la un astfel de curs organizat de Municipal.Cursurile sunt tinute de asistentele din spital (moase) si se prezinta tehnici de respiratie,nastere,alaptare etc,se pun casete video,este un curs interactiv
Exista Activ Center/ tel 0722288856, dar asta costa
Gimnastica acvatica: sabbata 9:30-11:00 Crowne Plaza
Gimnastica aerobica: marti & joi 18:00-19:00 Calea
grivitei 71(Instit. pt. Ocrot. Mamei si Copilului)
Daca mai e ceva scrie-mi.
Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Diana_b spune:
Eu am facut cursuri la Giulesti. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM.
Diana si
Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
bibuga spune:
draga Irina,
f.bine ca te-ai gindit la sanatatea ta si al bb.Iti recomand din tot sufletul sa faci gimnastica. Chiar am vrut sa deschid un sub.pe tema asta.... Datorita acelor ex.pe care le faceam timp de 1ora jum. am nascut f.usor,pe cale naturala si nici nu m-a costat enorm,doar 35000lei ora.Cursurile erau tinute de doua ori pe sapt,apropo sint din Tg-mures.Pe linga acest "ajutor"(practic am invatat 90% tot ce tr.stiut si m-am pregatit sufleteste din timp pt.eveniment)mi-am facut multe prietene cu care si acum tinem legatura(sintem 8 fete care am nascut in decurs de o sapt.)si ne intilnim aproape zilnic in careva parc din mures.Este super.
nu-ti pot scrie ex.(ar dura f. mult),ele in prima faza oricum ar tr.supravegheate de catre profa,sa le executi cit mai bine.oricum sint unele de care poate ai mai auzit,cum sint acele ex.pt.vagin (Kegel)-consta prin stringerea si relaxarea muschior vag.-care iti intaresc intreg planseu pelvian.din astea zilnic poti face 100 buc.
parerea mea e ca tr.sa existe si in Buc.asemenea cursuri la preturi moderate.te salut si va doresc multa sanatate
ildi
Andreutza spune:
Exista la Municipal cursuri gratuite tinute de moasa Vania Limban. Foarte utile! Eu nu am putut sa merg pentru ca trebuia sa ma duc de pe la 5-6 luni si de atunci am stat numai in repaos la pat pana la nastere.
Cu drag,