poate sa ma ajute si pe mine cineva?
va multumesc anticipat
sunt in CIC din 16.03.2003 pt primul bb si al 2 bb tb sa apara in noiembrie 2004.
as dori sa stiu ce tb sa fac:
1.cand sa solicit CIC pt bb2?
2.tb sa efectuez acele 42 zile prenatal obligatoriu?
Mentionez ca pe mine ma avantajeaza indemnizatia af.primului CIC(12 mil)
precizarile CNPAs facute in acest sens nu m-au ajutat prea mult intrucat am fost in audienta la cnpas si mi s-a spus altceva decat am inteles eu din acele precizari.
In cazul tau, cel mai bine este sa soliciti CIC pentru al doilea copil in momentul in care se sfarseste CIC pentru primul copil. Avand in vedere ca la acea data vor fi trecut mai mult de 42 de zile de la nasterea celui de-al doilea copil, nu mai trebuie sa efectuezi concediul postnatal obligatoriu, desi pe tine te-ar avantaja (financiar) sa il efectuezi.
Am si eu o mare rugaminte. Imi poate spune cineva conform carei legi CIC pt. BB1 se considera contributie la asigurarile sociale?? Eu voi avea BB2 in iulie 2004, si am inceput sa lucrez din noiembrie 2003, intrerupand CIC pt. BB1.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
quote:
Originally posted by denissa
Am si eu o mare rugaminte. Imi poate spune cineva conform carei legi CIC pt. BB1 se considera contributie la asigurarile sociale?? Eu voi avea BB2 in iulie 2004, si am inceput sa lucrez din noiembrie 2003, intrerupand CIC pt. BB1.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Denissa