Anul trecut nu am stat la soare deloc dar am frecventa un solar drept pentru care am fost la un dermatolog , profesor de altfel, care mi-a zis ca mai bine odata pe saptamana la solar decat stat la soare.
Va rog pe voi sa imi spuneti ce credeti despre chestia asta si daca poate afecta un eventual bebe
care incepe viata in burtica
?
Voi cum procedati in aceasta perioada cand incepe sa apara soarele si bronzul care ne face sa fim mai frumoase?
ASI
Asi de ce numai o data pe saptamina? Si cit stai la o singura sedinta pe saptamina? Eu merg tot la solar dar din pacate la cel orizontal...Nici eu nu cred sa fie mai nefast decit soarele.
Solarul este mult mai periculos decit soarele !
Solarul foloseste raze UVA care pina recent nu se credeau periculoase
Ambele tipuri de raze, atit UVA cit si UVB provoaca cancer de piele, razele UVA patrund mai adinc in piele decit UVB
Atentie: majoritatea cremelor de soare protejeaza doar impotriva razelor UVB !
Uite aici:
http://www.cfpc.ca/English/cfpc/programs/patient%20education/skin%20cancer/default.asp?s=1
.
Ai mare grija si nu sta la soare prea mult si deloc la solar daca esti insarcinata !
cel mai safe pentru tine si bebe este sa folosesti creme autobronzante !
A aparut o gama la L'Oreal si chiar si Nivea avea o crema autobronzanta destul de buna !
si eu mi-am luat o crema autobronzanta ... insa dupa ce am ajuns cu ea acasa am inceput sa ma intreb daca nu o dauna ceva .. mai ales ca alaptez ... cunoaste cineva mai multe de crema asta ? ce contine ? ( pe cea care am luat-o nu sunt dati ingredientii...)