Rase de caini - sfaturi, sugesti..

Rase de caini - sfaturi, sugesti.. | Autor: Andreuta

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

Voi incepe cu o poveste trista: am avut o pisica siameza timp de 6 ani, care ieri a murit...A murit in timpul operatiei: avea o tumoare ce s-a extins si nu a mai putut fi salvata...Nu vreau sa intru in detalii si sa va intristez si pe voi.
Ideea este ca pisicuta era cea mai buna prietena a bunicii mele. Stateau amandoua de dimineata pana seara, vorbeau, se jucau, plangeau, radeau..intr-un cuvant erau cele mai bune prietene.
Acum, saraca nu isi poate reveni dupa pierderea ei. Toata lumea, inclusiv doctorul ne-a recomandat sa luam urgent o alta pisica, numai ca bunica nu poate suporta gandul de a mai avea o pisica langa ea (spune incontinuu ca nimeni nu o va putea inlocui)...De aceea am aruncat o vorba de un caine...si i-a cam suras ideea, insa nu stiu ce rasa ar fi cea mai potrivita pentru ea.
Poate voi stiti ceva mai multe...ideea e ca ar trebui sa fie un catel de talie mica, sa se poate intretine relativ usor, sa nu se imbolnaveasca niciodata:)) si sa se inteleaga bine cu ea. Ma gandeam la un pechinez sau la un bichon....

Va multumesc de pe acum...

Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna,
Bichonul e o idee foarte buna, sunt mici, draguti si extrem, extrem de iubitori. Singura problema cu ei este ca trebuie pieptanati (au par lung), cam o data pe saptamana sau sa zicem nu mai rar de o data la doua saptamani.
Eu am bichon maltez, femela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Draga Andreuta, imi pare rau de pisicuta bunicii tale. Si cateii din rasa caniche sunt foarte iubitori si jucausi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Imi pare rau pentru pierderea pisicutei...
Eu am un shih-tzu, cred ca rasa asta e putin mai rara in Romania. E de talia unui bichon, si e un ciine super-calm (mai calm decit pechinezul, cu care e ruda...)

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Un caniche pitic sau un toy pudell cred ca ar fi ideal.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

un pudel (sau caniche), ca tot aia e..tare simpatici..tot la categoria simpatici si usor de intretinut sunt tekel.. si le ajunge plimbarea pe langa bloc

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

eu am avut un caniche pitic, o mogildeata zvapaiata, plina de energie, extrem de inteligenta (am dresat-o singura), cu o placere IMENSA de a invata. isi iubeste la disperare stapinul, este un ciine fantastic de atasat.

...odata ce am plecat din tara, am dat-o (ca era fetitza) unor prieteni foarte buni, si mi-e un dor de ea, de innebunesc!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput