A nascut cineva prin cezariana cu dr. Horhoianu?

A nascut cineva prin cezariana cu dr. Horhoianu? | Autor: Mirela G

Link direct la acest mesaj

Hello voua,

a nascut cineva cu d-lui? Imi puteti da amanunte? Eu pana acum sunt multumita de d-lui dar vreau sa stiu mai multe.

Multumesc
Mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna Mirela!

Eu am devenit pacienta lui cand am decis, in sapt 29 de sarcina, sa schimb spitalul si medicul.
S-a purtat extraordinar cu mine. Medicul anterior ma tinea internata in spital, dar dansul, dl dr Horhoianu, m-a trimis acasa. Si am nascut, prin cezariana, la 40 sapt 2 baieti.

Am avut cezariana cu peridurala (asa am dorit eu). Cusatura superba (fire intradermice), am stat in rezerva de 2 paturi, a venit zilnic sa ne vada. Desi eram ok si eu si bebeii, m-a tinut o sapt in spital ca sa ma refac. Si uite asa, dupa o sapt eram f f bine, fara dureri si capabila sa am SINGURA grija de bebelusi.

Eu am doar cuvinte de lauda pt dansul.

Sanatate si sarcina usoara!

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Prietena mea cea mai buna a nascut cu Valerica. Vorbeste numai la superlativ despre el. Daca vrei amanunte o intreb si revin. Sarcina si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Fetelor nu pot sa spun cat se pricepe la nasteri dar ca diagnostcian e groaznic, astazi sora mea nu mai este in viata in mare parte datorita lui, a mers la el cand avea un mic nodul la san,a zis ca nu-i
nimic grav,a urmat tratament hormonal 7 luni dupa care in luna dec acest doctor ii comunica ca trebui operata si se teme sa nu fie prea tarziu.Acest tratament hormonal nu a facut decat sa dezvolte nodulul care era malign, binenteles ca a iesit din operatie cu un picior ars pana la muschi, au uitat nu stiu ce aparat pe picior si uite asa daca astazi l as intalni pe strada nu as putea decat sa il intreb daca mai poate pune capul noaptea pe perna.In loc sa faca o biopsie si sa vada exact ce este , el a facut o mare prostie.Eu una nu as sfatui pe nimeni sa mearga la el.Eu am crezut in el ca are un renume si asta ma costat viata surorii mele.
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Sunt si eu pacienta d-lui de cateva luni, si sunt f. multumita.
Am ajuns la dansul la recomandarea unei prietene care a avut 2 nasteri (cezariene) cu el.
Eu sunt din Craiova si nu stiu cam ce tarife sunt la dansul.
Ma puteti ajuta cu un sfat???

spera si nu renunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Si eu merg la el din luna a 8-a. Mi se pare un dr. bun care isi face bine meseria, in acelasi timp este destul de dur.
Ma intereseaza si pe mine tarife, cat se da pt. o cezariana, desi stiu ca trateaza pe toata lumea la fel.
Merci,

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dabi spune:

Eu l-am nascut pe BB Andrei in dec 2003 cu dr. Horhoianu. Cred si acum ca dansul ne-a salvat recurgand la cezariana. Am avut mare incredere inca de la inceput in dansul ceea ce este deosebit de important. In urma cu 20 de ani mama mea a avut unele complicatii si a fost operata de dansul cu succes, in situatia in care alti medici renumiti la aceea vreme ii spuneau ca are cu totul altceva, dansul, tanara speranta la aceea vreme,i-a dovedit ca a avut dreptate. Acum doi ani mama a revenit la dansul pentru alte probleme care s-au rezolvat intr-un mod fericit. Cam acestea sunt argumentele mele pro dr. Horhoianu. Cat despre tarife, noi am dat atat cat am avut, dar am auzit ca sunt unii medici la Municipal care iau si 500 de $. Daca stie cineva caz concred poate ne spune.
Dabi mama lui Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Este un medic extraordinar, acum aproape 7 ani cand am ramas insarcinata cu primul copil nu stiam nici un dr. ginecolog cu care sa nasc iar dumnealui mi-a fost recomandat de catre mai multe prietene si colege de serviciu. Nu regret nici un pic ca l-am ales, toata sarcina mi-a urmarit-o cu foarte mare atentie desi nu au fost probleme, am nascut cu cezariana, cusatura cu fire intradermice foarte mica, am stat la rezerva de 2 paturi, venea sa ma vada zilnic, m-a invatat cum sa-i dau puiului sa pape si nu in ultimul rand cum sa procedez avand sanul stang infundat si nereusind sa-l fac sa curga cu nici o pompa. Desi nu am avut probleme m-a tinut 6 zile in spital ca sa fie sigur ca sunt refacuta astfel incat atunci cand am plecat acasa eram complet refacuta si am putut sa-mi ingrijesc fetita singura fara nici un fel de probleme. Asa ca... i-am ramas fidela, la el merg la controalele de rutina, el mi-a pus sterilet, el l-a scos si tot cu el o sa nasc (tot cezariana) peste aproape 2 luni.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput