cat costa nasterea prin cezariana?

Salutari mamici si viitoare mamici!
In 2-3 saptamani voi naste prin cezariana la Spitalul Municipal si am nevoie sa imi povestiti cat costa nasterea (cat se da medicului, cat anestezistului, asistentelor + alte taxe).
O alta intrebare este: cum vati ales medicul pediatru? Imi poate recomanda cineva un medic pediatru bun in Drumul Taberei?
Multumesc mult!
Mirela
Raspunsuri
roxanica-mamica spune:
cam 100 $ medicului , 1 000 000 anestezistului , 500 000 moasei , iar la asistente 100 sau 50 ca sa se uite la tine ! 
Roxana & Marc 
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
Mirela G spune:
Multumesc Roxanica-mamica
tu cum ai procedat? Cand ai dat banii medicului: inainte de nastere sau dupa?
Mirela
SimonaR spune:
Eu am auzit de 100 euro medicului (deci ceva mai mult decit 100$), 50 euro anestezistului, si cite 50-100 mii lei asistentelor de salon. Asistenta de salon care e in tura mi se pare ca asista si la operatie. Nu stiu ce rol are moasa in nasterea cu cezariana, cel putin eu cind am fost operata n-am stiut daca a fost vreo moasa prezenta in sala.
Nastere usoara 
SimonaR spune:
Uitasem sa precizez, nu sint din Bucuresti
, ci din "provincie".
Cu datul, poate ar fi mai bine sa se ocupe taticul, ca tu nu prea vei sti pe ce lume esti. Inainte din cauza emotiei, iar dupa din cauza anesteziei.
ad_risnov spune:
Draga Mirela,
Am nascut prin cezariana la Spitalul Filantropia si am dat medicului 4 milioane, anestezistei 1,5 milioane, asistentelor de la sala de nastere cate 500 000.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
bidiloi spune:
Mirela, eu acum doi ani am dat :cam 100$ la dr.(ii dadeam si in fiecare luna cind mergeam la control )La anestezist 50$, si la moasa (asist.sefa care m-a ajutat mult)50$, apoi:asistente cu sutele de mii ca sa-ti schimbe camasa de noapte, sa ma ajute in prima zi sa ma schimb, la asistentele de la copii ca sa-mi schimbe copilul cu pampersii dati de mine in fiecare zi, (sa nu o tina uda, neschimbata)s.a.m.d.Dar tot acest efort a meritat cind pui in balanta ca tot ce-ai cheltuit a fost ptr. copilasul tau! Nastere usoara(cezariana), si un bb sanatos! 
gianina spune:
Buna,
eu am nascut in iulie 2003, la Municipal prin cezariana. Am dat 300$ la doctor (i-a dat sotul dupa operatie) 1000000lei anestezist. Asistentele sunt cate 2 pe tura: una se ocupa de BB si una de mamici. Le dadeam la fiecare cate 100 de mii.
La internare , cand am mers sa imi dea camasa ,am dat unei infirmiere 30 de mii si mi-a mai cerut 30 si pt. colega ei
In rest nu mi-a cerut nimeni nimic, dar le-am dat pentru ca imi era frica sa nu se poarte urat cu mine si cu bebe.
Iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos!
gianina si bebe Simona Andreea
loryi1974 spune:
Eu am nascut in feb 2003 la Filantropia:100 euro doctor,1 milion anestezist,500000 moase(in treacat fie spus nu prea merita).Depinde foarte mult de doctor,daca ti-a urmarit el sarcina etc.
petra spune:
Mamicilor,
Si eu am nascut prin cezariana, acum 4 ani, nu mai conteaza cat am dat eu la medic, dar cert este ca moasa nu are nici o treaba cu cezariana, mai ales cu cezariana programata!Asa ca nu mai cheltuiti inutil si cu moasa. Isi iau ele partea lor de la nasterile naturale!
Nastere usoara celor care urmeaza sa aduca pe lume cei mai frumosi copii, voinici si sanatasi!
Mirela G spune:
Va multumesc mult, tuturor, pentru informatii! Imi sunt de mare ajutor.
Voi cum si cand v-ati ales medicul pediatru?
Mirela