Ce-i cu "Haiducii?"
De citeva zile, se da o melodie pe Viva Swiss- postul national muzical al Elvetiei- o melodie, care nu e alta decit Dragostea din tei a celor de la O-zone! Sint curioasa, oare Haiducii astia-trupa care cinta melodia acum- sint romani si daca s-a auzit ceva de ei prin tara...tre' sa recunoasteti totusi ca e o raritate sa auzi o melodie romaneasca pe un post muzical strain...melodia a fost data si pe un post italian si pe unul francez, ceea ce nu poate decit sa ma bucure 
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Raspunsuri
Ella spune:
Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,de auzit am auzit [:-)] de pe la cunostinte ca de vreo 2 saptamīni ,ba pe mtv2,ba la bayern 3 radio,pe ORF,chartshow(pro7..cred..)tot īi aud pe Haiducii astia cu Dragostea din tei.
..deci i-am vazut,dar sincera sa fiu nu m-au impresionat.Oricum ma bucur pentru ei,ca sīnt romāni si au ajuns si īn afara,prin topuri!!
Ella
ralucami spune:
Ultima oara cand am fost in Ro am auzit si eu de cei de la O-zone. Stiu ca sunt din Moldova si mie mi-au placut vre-o 3 melodii de la ei: "Dragostea din tei", "De ce plang chitarele" si "Numai tu". Imi spunea fratele meu ca sunt in primele 50 de locuri din topul european
. Am intzeles ca au fost difuzatzi si in Frantza si Spania!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mihailov spune:
O-ZONE, este o formatie de cantareti din Republica Moldova(daca ati auzit de aceasta tara). Este in toate topurile de muzica(de la posturile de radio) din Romania. ORIGINALUL este al formatiei O-ZONE, ceea ce ascultati voi(cantat de o tipa) este plagiat. Este mult scandal pe aceasta tema la noi(vezi emisiunea lui TEO de acum 2 saptamani cand au fost invitati sa vorbeasca despre aceasta problema).
Salut.
papadie spune:
°Trupa se regaseste si in clasamentele din Franta si Italia
O-Zone, cu piesa Dragostea din tei, se afla pe locul 3 in clasamentul single-urilor din Spania...
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=152094
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
oana cretu spune:
Intr-adevar, au scos single aici, in Franta, cu "Dragostea din tei". Eu acum cateva zile am aflat de ei, de pe aici, dar imi place tare melodia...Daca nu sunt acasa sa o ascult, o fredonez pe strada, la munca...
Bravo lor ca au ajuns aici!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Garofitza spune:
quote:
Initial creeata de iren
De citeva zile, se da o melodie pe Viva Swiss- postul national muzical al Elvetiei- o melodie, care nu e alta decit Dragostea din tei a celor de la O-zone! Sint curioasa, oare Haiducii astia-trupa care cinta melodia acum- sint romani si daca s-a auzit ceva de ei prin tara...tre' sa recunoasteti totusi ca e o raritate sa auzi o melodie romaneasca pe un post muzical strain...melodia a fost data si pe un post italian si pe unul francez, ceea ce nu poate decit sa ma bucure
A nu se confunda "haiducii" cantata de Paula Mitrache , cu O-zone.
Intr-adevar este melodia lor "Dragostea din Tei", dar in Italia melodia este cantata de aceasta tipa. Paula Mitrache a cantat la Sanremo sub titulatura Haiducii.
Personal imi plac f. mult O-zone si nu stiu din ce cauza a ajuns melodia sa fie preluata de ea. Oricum sunt discutii din cauza impresarilor.
http://www.muzweek.net/arhiva_barfe/b0061.htm
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
iren spune:
quote:
Originally posted by Garofitzaquote:
Initial creeata de iren
A nu se confunda "haiducii" cantata de Paula Mitrache , cu O-zone.
Intr-adevar este melodia lor "Dragostea din Tei", dar in Italia melodia este cantata de aceasta tipa. Paula Mitrache a cantat la Sanremo sub titulatura Haiducii.
Personal imi plac f. mult O-zone si nu stiu din ce cauza a ajuns melodia sa fie preluata de ea. Oricum sunt discutii din cauza impresarilor.
http://www.muzweek.net/arhiva_barfe/b0061.htm
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Merci mult, m-ai scos din ceata!...Da, stiam cine cinta originalul si cine sint cei trei tipi de la O-Zone, dar nu stiam cum de-a ajuns melodia lor la Haiducii si cine sint acesti Haiduci.
initial postat de Mihailov:
"O-ZONE, este o formatie de cantareti din Republica Moldova(daca ati auzit de aceasta tara)."
peca spune:
quote:
Originally posted by Ella
Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,
Ella
daca ai vazut un vidoclip cu 3 gacii, si cu un avion...atunci este cel de la O-zone, asta l-am vazut si noi pe MTV2.....
si l-am vazut si in iarna in ro.,deci nu cred ca e greseala
iren spune:
quote:
Originally posted by pecaquote:
Originally posted by Ella
Astazi am vazut si eu pentru prima data videoclipul pe mtv2,
Ella
daca ai vazut un vidoclip cu 3 gacii, si cu un avion...atunci este cel de la O-zone, asta l-am vazut si noi pe MTV2.....
si l-am vazut si in iarna in ro.,deci nu cred ca e greseala
Da, ala cu avionul e de la O-zone, iar cel al haiducilor e cu o tipa blonda si un tip pletos si nitel barbos- parca...