Dragi forumiste!
Ma exprim in numele unei prietene foarte bune care este insarcinata de 1 luna si cateva zile si care de mai bine de o saptamana se lupta cu o raceala ce nu mai vrea sa plece de la ea...
Usturimi in nas, gat, mucozitati ingrosate.....toata gama unei raceli ca la carte, dar din fericire nu a facut febra deloc.
Se trateaza cu leacuri naturiste (ceaiuri calde cu lamaie si miere, comprese calde la gat, vitamina C, bomboane de tuse) si alopat cu picaturi de nas pentru copii si spray bioparox pentru nas si gat.Antibiotice nu a luat.
Rugamintea mea mare la voi este daca cineva s-a confruntat cu o situatie similara sa-mi spuna cum a scapat si ce este cel mai important daca aceasta raceala afecteaza in vreun fel bb-ul.
Va multumesc anticipat in numele prietenei mele Silvia!
Denisa si copilul Alecu
nu afecteaza cu nimic! si eu tot cu lamaie si miere m-am tratat, si am un copil de 2 ani fara probleme! sa nu se mai sperie de tot ce aude, asta e cel mai important!!!
(si am racit de cateva ori pe parcursul sarcinii, nu doar in primul trimestru. as zice chiar ca e "natural" sa mai si racesti!:)))))))))))
intre timp am reusit sa racesc si eu
sunt in 7 saptamani... eh, macar prietena ta n-o sa se mai simta singura, nu?
chestia nasoala e o tuse care ma rupe...stiti vreun leac?
haha, si ce desteapta eram cand era vorba de problema altuia, auzi, e "natural" sa mai si racesti hahaha
Bioparoxul este totusi antibiotic!!!! Eu as renunta la el...sau as intreba medicul...
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
Buna.fetelor.Eu sint insarcinata in 13 sapt si acum citeva zile am racit.Am luat paracetamol 2 zile (nu mai mult de 3 pe zi),ceai de macese cu miere (ceaiul de macese are multa vit. C),suc de lamiie cu miere pt git,suc de portocale;pt tuse - sirop de patlagina si sirop de muguri de pin(se gaseste la farmacie sau la plafar);pt nas - am gasit la farmacie niste picaturi f bune Nazomer (cu apa de mare filtrata).
Multa sanatate si sarcina usoara.
Ela2001 - 13 saptamini de la UM