Ajutor! Sindromul nefrotic

Ajutor! Sindromul nefrotic | Autor: alexuta

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va rog frumos,daca a auzit cineva de sindromul nefrotic,sa-mi dea si mie o informatie,sfat,sugestie de tratament, daca exista.
Nasa fetei mele,are o fetita de 2 ani. De cateva zile se trezea cu ochisorii umflati,dar ea credea ca este de la curent,sau de la antibioticul pe care il dadea fetei,pentru o viroza.
A vazut ca nu-i trec ochisorii,asa ca s-a dus la doctor pentru analize. Acolo i-au spus ca pierde albumina foarte multa prin urina si au diagnosticat-o cu sindromul nefrotic.
Au spus ca nu sunt sanse de vindecare si ca o sa fie cu probleme toata viata. Mama ei este disperata nu stie ce sa faca.
Va rog inca o data daca stie cineva ceva sa ne spuna si noua.
Multumesc mult de tot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:


Am gasit o pagina cu medicamente care pot avea ca efect secundar aceasta boala:
http://www.biam2.org/www/SubEIIMCSYNDROME_NEPHROTIQUE.html

Iar aici este descrisa pe larg boala la copii:
http://www.med.univ-rennes1.fr/etud/pediatrie/syndromes_nephrotiques.htm
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

La varsta asta se face de obicei o foma mai usoara de sindrom nefrotic, care se vindeca, dar numai cu tratament. De obicei tratamentul cuprinde prednison (si alte medicamente) si se face saptamani bune. Trebuie sa mearga la un pediatru bun (la un spital de copii, nu la medici de cabinet!) si sa faca tratament exact asa cum i-l prescrie medicul, pt ca daca intrerupe tratamentul inainte de vindecarea completa, poate avea o recidiva care va face vindecarea mult mai dificila.
Oricum, trebuie investigata si urmarita cel putin cateva saptamani IN SPITAL!, nu acasa!
Sanatate multa si sa auzim de bine!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:


Sindromul nefrotic este,din vagile cunostinte pe care le am o afectiune in care este afectat nefronul, care incepe sa nu isi mai indeplineasca functia de filtru si lasa sa treaca in urina albumina sau proteine!Ideal ar fi sa faca tratamentul in spital si sa fie urmarita!Neaparat sa incerce si un tratament naturist ( foarte bune sunt produsele de aloe de la firma Forever living Products-sa intre pe net si sa ia legatura cu un medic din cadrul companiei sau sa mearga la sediul din Bd.Aviatorilor).Nu este de gluma si mare atentie la efectele adverse ale tratamentului cu Prednison!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET.
SPER SA FIE BINE,PENTRU CA SUNT DISTRUSI BIETII PARINTI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna Alexutza,

Fratele meu, la 1,5 ani a facut un calcul renal foarte mare combinat cu sindrom nefrotic. Foarte putine persoane ii dadeau sanse de supravietuire, dar a avut zile. A stat mama cu el in spital vreo 3-4 luni, timp in care un singur medic a avut curajul sa il trateze, sperand ca isi va reveni. Se umflase saracutul tot, i-a cazut tot parutul si cand era luat in brate ii ramaneau pe corp impregnate urmele degetelor mamei mele...a fost foarte trist si toata familia era disperata. A eliminat piatra, a facut tratament indelungat cu prednison, antibiotice injectabil si si-a revenit. A mai avut cateva recidive usoare pe parcursul anilor, recidive provocate de formarea altor calculi renali pe care i-a eliminat pe rand...asta de vreo 3 ori pana acum...DAR acum are 26 ani, e un om normal, fara probleme, fara tratament specific de lunga durata, si intamplator curajosul doctor care l-a tratat e ... viitorul lui socru
Deci, te rog incurajeaza parintii referitor la fetita lor. Sa gaseasca un pediatru bun, dedicat si cu siguranta fetita isi va reveni, mai ales ca la ea s-a manifestat doar cu edem palpebral ceea ce inseamna o forma usoara!
Multa sanatate si sa auzim de bine!


Natalia

Mergi la inceput