curs de dans
Buna
Stiti vreun curs de dans pt adulti ? Amator sau profesionist.
multumesc
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
Raspunsuri
lai spune:
Simona, daca esti din Bucuresti, stiu ca la clubul 'Salsa' de langa Pasajul Victoria se tin cursuri de salsa (nu in acelasi timp cu programul de 'club', dar multi dintre cei care fac cursurile se duc si seara la club pentru a pune in practica ce au invatat). Altceva in Romania nu mai stiu, dar iti doresc succes sa gasesti un curs de dans pe placul tau si distractie placuta!
Cu drag,
o indragostita de dans
Lai
2mami spune:
Club Simonne pe Stirbei Voda. Eu am mai incercat inca unul intre timp si nu mi-a placut. Aici nu-mi place programul ca e martea de la 8 la 10 seara (cam tarziu pentru mine). Altfel e OK. Oricum, daca afli de vreunul mai bun, anunta-ma si pe mine te rog.
Leah spune:
Recent am citit pe un afis pe un stalp ca se organizeaza cursuri de dans, care se tin la o scoala de la 13 septembrie (pe langa Amdministratia financiara a sect 5), pretul era rezonabil (in jur de 1,5 mil) si programul era fain ca era sambata si duminica. Imi pare rau ca nu m-am putut inscrie atunci (acu vreo cateva sapt), dar daca mai auziti de alte organizari si cluburi, mai dati de veste!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Leah spune:
Pana una alta mi-am raspuns singura. Accesati acest site pt mai multe informatii:www.letsdance.ro/Cursuri/cursuri.htm
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
SIMONABB spune:
Lai si Leah mersi mult pt info.
2mami mersi de asemnea, daca aflu si eu altceva iti scriu si tie.
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
monica spune:
Eu stiu (am auzit de fapt) ca o scoala buna de dans (banuiesc ca mai mult latino) este aceea a lui Wilmark (habar n'am cum se scrie ezact) - venezueleanul ala care prezinta cu Dobrovolski emisiunea de dimineatza pe ProFm. Eu stiu ca e un bun dansator si am înteles ca a pus multa pasiunea în scoala asta.
Habar n'am, însa, cum poate fi contactat...Io îi ascult în fiecare dimineatza shi ma amuza. Cred ca s-ar putea rezolva cu un e-mail la profm..
Monica