Unde am gresit?
Va rog, fara cuvinte jignitoare si fara provocari, spuneti-mi, totusi, unde am gresit? ()
Raspunsuri
rachel owen spune:
Postarile mele nu au fost nici indecente, nici jignitoare, si au fost scrise exact la tema subiectului.
Spuneti-mi, totusi, unde am gresit?
Sunt membru DC si am dreptul sa postez: sa lansez subiecte si sa raspund la subiectele lansate. Nu pot trai fara DC! Am primit pe PM si pe yahoomail mesaje de la membrii care citeau si apreciau postarile mele. Si ma incurajau, ca macar pentru ei, sa scriu in continuare. Am vrut ca totul sa fie corect si am cerut permisiunea celor care au lansat subiectele unde postam. Cereri nu numai ca au primit aprobari, ci unele chiar invitatii. Pentru subiectele lansate de mine insami, nu e cazul, dar acolo nu voi mai posta deloc. De asemenea, am cerut permisiunea si moderatorului acestei zone. Acum mai vreau sa imi spuneti si voi, cei care cititi si va place, sau nu va place: cate postari am voie sa scriu, ca raspuns la un subiect si de cate ori pe zi? (de exemplu daca eu intru pe Forum de 2-3 ori pe zi, trebuie sa ocolesc subiectul la care am postat?) ; si ce inseamna „lung cat o zi de post?”
Iubesc atat de mult DC-ul si pe voi. Eu vreau sa raman in continuare membra (activa) in aceasta comunitate si vreau sa fiu prietena voastra!
papadie spune:
Care e legatura acestei postari cu forumul Arte???
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Adela spune:
Hm... Pai nu ti-a spus descantec o data? Ai monopolizat sectiunea acestui forum, Artele.
De exemplu:
"Ce diferenta e intre un AFORISM si o maxima, cugetare?
Vreau sa scriu si eu aici!
Ce sa scriu?" - dar e MUSAI sa scrii ceva??????????
(http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23649)
Si apoi citate, maxime si cugetari putem si noi sa le luam de pe:
www.maxime.home.ro/
Numai bine,
~~ Adela & Julia
Adela spune:
quote:
Originally posted by papadie
Care e legatura acestei postari cu forumul Arte???
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Era o vorba: legatura-i la Pascani! sau "Vreau sa scriu si eu aici! Ce sa scriu?"
Rachel nu te supara, asa mai glumesc eu.
~~ Adela & Julia
Arhistefy spune:
Dragele mele,
Trebuie sa recunosc ca citesc cu mare placere mesajele transmise de Rachel. Sunt pline de speranta si imi lumineaza sufletul.
Fara suparare
Cu drag,
Mihaela
conchita spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
Dragele mele,
Trebuie sa recunosc ca citesc cu mare placere mesajele transmise de Rachel. Sunt pline de speranta si imi lumineaza sufletul.
Fara suparare
Cu drag,
Mihaela
fara suparare, si eu le citeam cu mare placere la topicul sau, consacrat. dar aici ne intalnim ca sa ne si cunoastem mai bine, or ce ne ofera Rachel sunt citate, nu contributii proprii. nu ar fi nimic rau in asta daca s-ar limita la topicele respective. eu m-am iritat o singura data, cand a intervenit la Trandafirul Albastru...e vorba de respect reciproc, pana la urma. Trandafirul este locul dedicat exclusiv povestii create (originale deci) de Vektros, nu e loc nici de citate, nici de povestirile altora. idem la celelalte subiecte care au o tema anume. daca citesc Pablo Neruda de pilda, atunci ma astept ca paginile cartii sa cuprinda opera lui Neruda, nu a lui Adrian Paunescu. Daca vreau Paunescu, ma duc la raftul cu volumele lui. altfel, ce rost impartirea forumului pe topice, ce rost titlurile care anunta continutul, ce rost incercarea tuturor de a conversa pe teme anume? cum ar fi sa intru la Muzica Clasica si printre franturi de conversatie dedicate lui Bach sa mai dau si peste niste cugetari? va rog, intelegeti si parerile celorlalti, nu e cazul sa ne impartim in tabere ca nu e nimeni impotriva lui Rachel sau a ceea ce scrie. nu o vrea nimeni exclusa sau fara loc sa-si publice citatele. tot ce se cere este putina decenta si respect reciproc in acest loc dedicat ARTELOR, nu citatelor din pilde, exclusiv. Descantec a explicat foarte bine in Protestez. nu s-a inteles, asta este, mergem mai departe. nu-i un capat de tara. povestile copiate de Rachel sunt absolut minunate, numai ca nu se potrivesc oriunde si oricum. are Intre Zambet si Suspin, poate continua acolo, tot acolo o pot gasi si fetele carora le plac pildele respective. dar inteleg sa gasesc NUMAI Trandafirul Albastru cand ma duc pe topicul cu acelasi nume. sper ca am fost clara si ca parerea celorlalti conteaza tot atat de mult cat conteaza a lui Rachel, a celor care cred ca Rachel e victima unui complot, etc. si mai sper ca acest incident este o lectie de mentalitate: daca cineva iti spune ca il deranjeaza comportamentul tau intr-o singura privinta, nu inseamna ca il deranjeaza intreaga ta persoana. trebuie sa iei aminte, caci libertatea individuala se sfarseste acolo unde incep libertatile celorlalti.
daniella spune:
In sensul ca mi se pare ca intr-o societate unde s-a luptat pentru libera exprimare, ingradirile sunt tardive si neavenite.
Dupa parerea mea poti sa-ti exprimi la fel de "liber" multumirile, nemultumirile, doleantele sau gandurile de moment, fara a face afront nimanui.
Imi pare rau.
Este doar parerea mea.
Doar am auzit cu totii: cui nu-i place nu se uita, nu citeste sau nu reactioneaza.
Gandurile lui Rachel mi-au dat o noua perspectiva zilelor mohorate.
Sa fiti iubite,
Daniella