cum reactionati ?
nici nu mai stiu ce sa cred... Un om pe care-l consideram sufletul meu si care uneori ma face sa cred ca sint totul pentru el nu mi-a spus sau scris nici o vorba de ziua mea. N-a dat nici macar un telefon ! Nu ma pot impiedica sa nu simt amaraciune si o stringere de inima, sa ma gindesc ca poate m-am inselat si nu sint deloc pe primul loc in inima lui. Sint trista azi, cind ar fi trebuit sa ma bucur si sa beau o cupa cu sampanie in bratele lui...
Raspunsuri
Andrada spune:
E dimineatza inca in canada Alina. O fi mai nauc dimineatza. Mai da-i ceva timp sa-si aduca aminte.
La multi ani!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
ana maria spune:
La Multi ani!!!
Draga mea, daca omul este un barbat este ceva natural. Esti sigura ca el stie ca e ziua ta? Nu te gandi la ce e mai rau. Eu m un sot de milioane dar la date festive il incurci rau. Nu merita sa fii trista de ziua ta.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
helbi spune:
La multi ani!!!
Nu fii trista azi, desi te inteleg perfect:-( Sunt multi ca el...nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar ZIMBESTE, e ziua ta!!!
Ralu
ankka13 spune:
cred ca inca nu e tarziu sa o faca si oricum daca nu o face asta cred ca demonstreaza doar ca e un pic aiurit .Nu merita sa te gandesti la ce e mai rau si mai ales sa fii trista de ziua ta .La multi Ani
AlinaPopa spune:
Poate se preface numai ca a uitat ca e ziua ta, si pe urma seara, hop cu supriza! Cine stie... Si daca a uitat, eu i-as bate un apropo fff subtil!
LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti! Si nu mai fi suparata, ca nu iti sta bine, mai ales de ziua ta!
Alina
bidiloi spune:
La multi ani, si nu mai fi trista!Viata-i frumoasa si tare scurta.Profita.Apropo, daca te simti singurica spune si venim pe la tine te sarbatorim.Dar si eu cred ca iubitelul tau iti va face o surpriza super, si o sa de ris ca te-ai inselat in ceea ce-l priveste.Haide mai da omului o sansa ..asteapta sa vezi ce se intimpla pina la urma!Sa traiesti
lorelei_19 spune:
La multzi ani, Alina si sa ai o viata frumoasa si plina de soare! SA fii fericita si iubita si sa ai succes in tot ceea ce faci!
IN privinta partenerului nu stiu, asteapta, poate te asteapta o petrecere pe cinste, mai stii?
Sau poate a uitat! Citeam undeva ca e tipic pentru barbati sa uite zilele de nastere :)
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Laura B spune:
La multi ani, Alina!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Nu te supara, uite ca si eu confirm ca multi barbati nu tin minte date importante. Al meu sot si de ziua lui de nastere uita!
Dar sa-ti spun cum procedez eu: ii amintesc intotdeuna "subtil" cu cateva zile inainte ca "Se apropie ziua mea! Ce program facem? Iesim undeva sau pregatesc ceva special acasa?" sau "Ia uite! Peste o saptamana implinim x ani de casnicie. ... Imi pregatesti vreo surpriza?"
Pai de ce sa am o surpriza neplacuta ca a uitat?
Mai rau e cand uit si eu ce data este si, cum am facut anul asta, am sunat cu cateva zile intarziere un bun prieten de-al nostru ca sa-l felicitam!
Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro