carti actuale in Ro

carti actuale in Ro | Autor: frunzaverde2

Link direct la acest mesaj

As vrea cind ajung in Ro sa imi cumpar mai multe carti dar nu cunosc autorii buni sau titlurile bine cotate actualmente.
Pot fi de orice gen, pot fi autori rom^ni sau autori straini.
Ce / cine merita citit ? Ce nu ar trebui ratat cu nici un pret ?
Unde pot gasi in Iasi cele mai bune carti si la preturi rezonabile ?
Multumesc anticipat pentru un raspuns

If you want to win you have to learn to be a master of the game.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Depinde ce intzelegi prin pretzuri rezonabile. Destul de bine dotate sunt cele 3 librarii din "buricul targului" : Eminescu, Junimea si cea mai noua Humanitas. Asta la cartzi noi. Destul de interesante sunt si tonetele de pe Lapusneanu unde gasesti o groaza de cartzi vechi , dar totusi in stare acceptabila. Logic ca si pretzurile cartzilor sunt mai mici. Ca titluri nu stiu exact ce sa itzi recomand pt ca nu itzi stiu "gusturile" Dar itzi propun sa intri tot aici la subiectul " ce ati mai citit in ultimul timp" si o sa vezi impresiile fetelor si recomandarile lor. In felul asta mi-am facut si eu o idee cam ce imi doresc si i-am transmis lista fratelui meu (asa cu okazia iepurasului). Lecturare placuta si toate cele bune!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Multumesc Raluca.
Prin pret rezonabil nu ma refer la suma in sine (sa fie mica), ci la un raport calitativ fata de continutul cartii si fata de data aparitiei ei.
Nu am nici o idee cit costa o carte acum in ro.
Iar pentru titluri si autori am sa caut la subiectul pe care mi l-ai recomandat.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Subiectul "ce ati mai citit in ultimul timp" nu e vizibil. Am defilat toate cele 12 pagini de subiecte, se opresc in noiembrie 2003. Exista un alt mod de cautare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Scuze! Subiectul nu se numea "Ce ati mai citit in ultima vreme" ci "Ce ati mai citit" si il gasesti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5856.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput