Cine ma poate ajuta cu ...
Caut shi eu doua melodii super-super pentru sufletzelul meu:
1-From Sarah with love (a lu' Sarah Connor)
2-Hold me now (a lu' Johhny Logan)
Unde le mai pot gasi de cumparat online?Le-am comandat shi pe Amazon co.jp dar dupa 2 saptamini de ashteptare,mi-au trimis un e-mail cu scuzele de rigoare ca NU le mai au in stock shi nici nu le mai primesc. Imi vine sa pe cel/cea care m-a pagubit de casetele pe care aveam aceste melodii shi inca multe altele pe care intr-un fel sau altul le-am regasit dar...whatever...
Daca nu shtie nimeni de unde le pot cumpara,are cineva aceste melodii shi ma poate ajuta sa le am shi eu ?Pliiiiizzz !
Eddy & Antonia Naomi
Raspunsuri
Leah spune:
Hai ca ti le caut eu cu imesh si ti le trimit daca imi dai pe PM o adresa de mail care sa le cuprinda!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
crisia spune:
Si eu am cele 2 melodii. Au in total 14 mega si un pic. Daca le vrei spune-mi unde sa ti le trimit.
Pupici, Crisia.
Poze cu bebitza mea:
http://community.webshots.com/user/littleelda
EDDY spune:
Va multzumesc din suflet,fetelor shi daca cineva shtie totushi de unde imi shi pot cumpara aceste melodii (CD,DVD sau kiar audio-tape),ashtept inca un indiciu.Pina atunci insa,abia ashtept sa primesc mail-urile de la voi shi sa-mi rasfatz sufletzelul.
Eddy & Antonia Naomi
Oana_B spune:
Eddy, cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda, si eu caut "from sarah with love" de vreo doua zile, am ascultat-o la europa fm si mi-a placut.
http://www.sarah-connor.com/
aici vad ca se cumpara de pe amazon.de, oare poti sa cumperi de acolo de la tine?
mai e o modalitate, cu real player de exemplu, softul are optiunea aia ca si napster-ul actual, la music store, cauti artistul, asculti melodia pentru 30 sec si poti sa o cumperi cu 99 centi. Eu n-am facut proba deci nu stiu sa zic cum functioneaza.
Ai incercat pe la magazinele de muzica? Imposibil sa nu fie la magazin.
Oana_B
ralucami spune:
Eddy vezi pe siteul celor de la HVM. Daca nu intzelegi roaga-l pe sotzul tau. Si ei sunt destul de seriosi. Majoritatea CD-urilor eu de la ei le-am cumparat! Eu am dat o cautare si uite ce am gasit la Sarah Connor http://www.hmv.co.jp/search/artist.asp?artistcode=000000000185685&keyword2=Sarah+Connor Poate te ajuta!Acum am vazut ca se poate schimba pagina si in engleza. Deci inca odata: http://www.hmv.co.jp/search/artist.asp?LANG=en&artistcode=000000000185685&Keyword2=Sarah+Connor
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
EDDY spune:
Da mey Oana,sintem noi pe aceeashi lungime de unda la muzica,filme da' nu-mi baga iar mie cuvinte d-astea "teknice"(ca NAPSTER de ex.)ca...ce sa mai zik?Sint la capitolu' asta shi cred ca-tzi aminteshti Nu shtiu daca pot sa ma lipesc de ceva cumparaturi de la amazonu' de(care banuiesc,ca ie in nemtzeshte)dar pot sa-tzi garantez ca la tzara unde locuiesc io,in magazinele de muzica de prin imprejurimi,NU s-a auzit de Sarah Connor sau Johnny Logan.Sa-tzi mai spun ca in 2 astfel de magazine,dupa ce am rascolit tot ce aveau cu muzica straina,am cerut ajutorul unui baiat bun la toate care se tot facea util prin spatele meu shi dupa ce m-a kinuit ca pe hotzii de cai cu pronuntzia numelor,a mai kemat altzi 2 baietzi priceputzi in ale muzikiei ca sa ma lamureasca shi ei ca nu shtiu ce vreau,ca intr-un final sa vina cica al mai mare dintre shefi shi sa ma puna sa-i scriu pe hirtie clar shi cu majuscule ce vreau?Ce sa mai zik???Am scris frumos,clar shi cu majuscule dar raspunsul a fost acelashi:ne pare rau dar n-avem asha ceva,insotzit de inclinari shi temenele pina ce m-au vazut ieshita din magazin.Nu contest ca s-o gasi ce vreau io,da' la Tokyo fetitza,la ORASH nu la inaka unde domiciliaza subsemnata.Uff,hai ca m-am racorit!
Gramada de shi BAFTA,poate tu gaseshti mai repede!
Eddy & Antonia Naomi
EDDY spune:
Raluca, cred ca scriam in acelashi timp dar cum io m-am lungit iarashi...a aparut postarea ta inainte.Ma'c sa vaz care-i treaba pe site-ul respectiv shi va zik miine ca acu' ie deja 1.00 A.M,ora la care orice mamica ar trebui sa nu sa bintuie ca mine pe internet.Multzam oricum shi
Eddy & Antonia Naomi
EDDY spune:
Yesss!!!Cred ca am reushit.Am intrat pe site-ul HMV shi dupa ce sapai stinga-dreapta shi-mprejur,am gasit ce cautam shi am purces la treaba.Facui cont,comandai cd-urile shi acum sint in ashteptari.Johnny Logan era deja in stok cu Best of... shi cica zilele astea treb'e sa soseasca(ei mi-au scris ca azi dar pina ajunge comanda la Pokraka...)shi Sarah Connor preconizeaza s-ajunga pe 4 Mai,caci nu era stokata prin zona Oricum,mai bine mai tirziu decit niciodata asha ca nu-mi ramine decit sa va multzumesc inca o data shi sa va trimit
Raluca draga mea,tzie itzi trimit gramezi de shi
Eddy & Antonia Naomi