Recunosc ca imi tot prind degetele in cautarea unor subiecte vechi.
Acum vreo doua luni, parca la "Interzis femeilor&Lectii(know how) on line" am intrebat despre cum pot sa copiez muzica de pe Cd in calculator. Si dragutii de ei mi-au dat o multime de raspunsuri dar nu am avut timp sa incerc. Acum am nevoie de respunsuri si acolo nu gasesc nici o arhiva. Aproape toate subiectele au o arhiva numai asta nu. Si nici cu, cautarea nu merge.
Pleeaseee help me!!!!!!
nu stiu cum sa cauti sub. dar cred ca poti face asa:
1. pui cd. in unitatea,
2. deschizi la Arbeitzplatz(asta daca ai pc. in germana, ca daca nu, nu stiu cum ii spune )
3. apoi auzi un zgomot, cum preia cd si iti apare in sectiunea D: sau E: cum ca este ceva in unitate, cd, discheta, depinde ce pui
4. deschizi dectiunea respectiva/ ca sa o muti unde vrei, parca trebuie sa deschizi desctiunea unde vrei sa fie mutat dosarul si o "tragi " acolo cu click stanga tinut continuu apasat
si daca nu te descuric sa o copiezi exact unde vrei atunci o "muti pe" desktop si apoi de acolo unde vrei
sper sa te ajute cu ceva
quote:
Originally posted by peca
nu stiu cum sa cauti sub. dar cred ca poti face asa:
1. pui cd. in unitatea,
2. deschizi la Arbeitzplatz(asta daca ai pc. in germana, ca daca nu, nu stiu cum ii spune )
3. apoi auzi un zgomot, cum preia cd si iti apare in sectiunea D: sau E: cum ca este ceva in unitate, cd, discheta, depinde ce pui
4. deschizi dectiunea respectiva/ ca sa o muti unde vrei, parca trebuie sa deschizi desctiunea unde vrei sa fie mutat dosarul si o "tragi " acolo cu click stanga tinut continuu apasat
si daca nu te descuric sa o copiezi exact unde vrei atunci o "muti pe" desktop si apoi de acolo unde vrei
sper sa te ajute cu ceva