gradinitele din anglia?

gradinitele din anglia? | Autor: lizi

Link direct la acest mesaj

doresc sa stiu si eu cat costa , ce program pot avea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolipop Lady spune:

Buna!

Lucrez intr-o gradinita de aici din angia si iti pot da niste informatii in legatura cu acest subiect mai ales ca am inteles ca ai o fetita.

Locurile la o gradinita pot fi full time si part time (numai dimineata sau dupa-masa sau zile intregi dar nu toata saptmana). Toate gradinitele sunt private dar autorizate si supervizate/monitorizate de Ofsted. Regulile pentru cei care lucreaza in gradinite sunt foarte stricte. Fiecarui angajat i se face la inceput o verificare a identitatii si a trecutului pt a impiedica persoanele dubioase sau cu cazier sa intre in contact cu copiii.

Tarifele probabil ca variaza de la gradinita la gradinita, insa unde lucrez eu pentru un loc full time parintii platesc £500-600/luna. Asta include o gustare de dimineata, masa de pranz (mancare proaspat gatita si fructe) si masa de dupa-masa (sandviciuri, lapte, iaurt, biscuiti, etc ). De asemenea, unele gradinite furnizeaza scutece pt bebelusi, lotiuni si creme daca este nevoie, lapte pt bebelusi, etc. Alte gradinite, din cate am auzit, cer parintilor sa aduca scutece de acasa si/sau sa le ia pe cele murdare cu ei acasa la sfarsitul programului pentru ca nu au contracte cu firme care colecteaza si recicleaza scutece murdare.

Cam atat imi vine in minte acum, daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Buna Lolipop,

Am si eu o intrebare la tine-de fapt cred ca mai mult. Curand prin agust o sa nasc) dar as vrea sa duc copii (ca voi avea gemeni) aici la gradinita, incepand cu 6-8 luni. Planuiesc sa ma duc sa fac o vizita gradinitelor in cauza in urmatoarea luna,si eventula un booking pentru ei. Am si eu o intrebare, care sunt in general conditiile de la cresa pentru copilasi asa de mici? Sunt mai bune ca in RO? copii se imbolnavesc des? Copii mici sat separat de cei mari, sau ii pun pe toti la gramada?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolipop Lady spune:

Buna!

E ora 2:30 noaptea, ti-am scris un raspuns destul de lung la intrebarea despre gradinite dar l-am sters din greseala . Maine o sa iti scriu alt mesaj si ma intrebam daca pot sa ti-l trimit pe PM pt ca ma ganesc ca nu toate lumea vrea sa citeasca detalii si chestii care poate nu sunt de interes general.

Multumesc,
LL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

LL, si eu vreau sa citesc asa ca scrie direct pe forum si daca nu atunci da-mi si mie PM-ul respectiv.

Anda si printesuca Carina (1 an si 6 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput