avort habitual

avort habitual | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Ieri am fost la dr. Conteanu si am aflat ca am avut avort habitual, adica atunci cand v-am spus ca am avut 2 liniute si ca mi-a intarziat, ramasesem, dar pt. ca am MUSCHII UTERULUI slabi, el nu s-a contractat, nu s-a inchis si s-a expulzat embrionul.
Ati avut careva dintre voi asa ceva??
Rezolvare este ca atunci cand vad iarasi 2 liniute sa ma duc repede la el, ma interneaza si imi face perfuzii ca sa-mi contracteze uterul. A zis ca sunt ceea ce se cheama femeie salba de mijloc.
ce parere aveti?

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Diana, ce rau imi pare... dar vezi partea buna a situatiei, ai ramas insarcinata !!

Eu in locul tau as cere si parerea altui medic, nu ca medicul tau nu e bun, dar e un diagnostic mai rar, cred eu, si sa fii sigura ca e bine ceea ce faci.

Iti tin pumnii, ca data viitoare sa fie !

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Diana imi pare foarte rau de ceea ce ti s-a intimplat. din pacate asta nu e un diagnostic f rar ci multe femei patesc asta chiar fara sa isi dea seama. cauzele nu sunt intotdeauna musculatura slaba a uterului ci lipsa de progesteron, col incompetent, samd. eu cred ca ar trebui stabilit exact aceasta cauza si apoi actionat in consecinta. exista tratamente de sustinere a sarcinii care pot rezolva majoritatea situatiilor de acest gen.
eu zic sa te repliezi si sa o iei de la capat sub supraveghere medicala. noi iti tinem pumnii toate si te asteptam numai cu vesti bune!!!
pupici,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Diana, imi pare tare rau, si eu cred ca am patit lucrul asta cel putin o data...cu toate ca stau bine si cu progesteronul si endometru are dimensiuni normale...si mie dr mi-a spus ca se petrece atat de nebagat in seama acest fenomen...
dar, vorba lui Lali, priveste partea buna ...ai ramas...deci se va repeta...ai incredere

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Diana draga, imi pare tare rau ca s-a terminat asa. Fetele au dreptate:asta arata ca totusi se poate!
Cred ca tb. sa-ti controlezi si progesteronul si nu numai in ziua 21. Cineva povestea zilele trecute ca pierdea sarcinile care nu se puteau instala din cauza ca nivelul prog. era defazat cu vreo 4 zile. Pina la urma unui dr. i s-a aprins becul si i-a facut o analiza a endometrului si i-a prescris tratam adecvat, cu reusita.

Eu luna trecuta imi facusem sperante: un test in ziua 27 facut la ora 13 avea o idee de a 2-a liniuta, se ZAREA numai in lumina, dar incepuse sa-mi bata inima cu putere. Din pacate, spre seara au aparut semne de rusi, iar a 2-a zi au sosit.... Nu stiu daca a fost doar imaginatia mea acea liniuta...

In concluzie, spera cu putere, esti mai aproape ca oricind.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Multumesc de raspunsuri. Hormonii mei sunt buni, proesteronul e bun, virusi nu am. Am facut toate analizele, in afara de test postcoital.
Eu nu am mai auzit de acest handicap al uterului.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Diana, stai linistita, nu e neaparat un handicap, o problema a uterului. Se poate ca embrionul sa se fi eliminat dintr-o cauza genetica (un defect genetic incompatibil cu fixarea si dezvoltarea normala), se intampla de multe ori si femeile nu stiu, ca dovada ca daca nu faceai test de sarcina nici n-ai fi stiut.
Fii optimista, data viitoare va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta..dar priveste si partea buna a lucrurilor....faptul ca ai aflat si stii cum poti sa combati asta.
Ai incredere si speranta ...si sigur va bine!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Diana imi pare tare rau ...Dar priveste partea buna: ai ramas deci mai poti ramane, vorba fetelor! Sa sti ca se intampla des multora dintre noi lucrul asta si presupun ca nu toata luema e slaba de mijloc! Si io am avut o experientza de genul asta acum mult timp, la fel imi intarziasera rushii ..au trecut cateva zile bune, si cand mi-am facut testul de sarcina nu mi-a iesit decat o line.Lam lasat pe masa si dimineata m-am uitat fara sa vreau la el cand sa-l arunc si se vedea usor o a doua line.Apoi mi-am mai facut unul...la fel dupa cateva ore a iesit a doua line...Insa la doua trei zile imi venea ciclul...surat e drept, dar cu dureri mai mari oleaca decat normal.doctorul mi-a spus atunci ca nu s-a prins bine ouletzul de uteras si ca d-aia s-a eliminat, dar ca daca s-a autoeliminat ionseamna ca ar fi avut ceva probleme, deci mai bine ca s-a intamplat asa.Nu mi-a pomenit ca as avea probleme cu tinerea sarcinii vreodata.
Fii tare si optimista! Se poate deci mai incearca! Is sigura ca data viitoare o sa fie bine!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Imi pare rau pt. tine!Si eu am pierdut o sarcina dar important este ca ai ramas insarcinata!Stiu ca te simti dezamagita dar D-zeu o sa te ajute sa ai copii sanatosi si frumosi.Fii barbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dar burtica te durea?Poate chiar aai nevoie de utrogestan din ziua 14,ajuta la prinderea sarcinii...eu cred ca progesteronul e vinovat.El trebuie sa creaascaa f.tare din momentul prinderii lui bb acolo.
Important este ca a fost ceva!Data viitoare va fi bine!

Gabi.

Mergi la inceput