Poze din telefon pe internet... se poate?

Poze din telefon pe internet... se poate? | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Ashi vrea sa stiu daca cineva a reusit sa ishi trimita pozele din telefon pe internet shi dupaia sa le poata vedea de pe un calculator. Daca da spunetzi-mi shi mie cum sa procedez.
Multzumiri anticipate.
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Aici in Japonia itzi potzi conecta telefonul la Net, trebuie doar sa platesti o taxa lunara in plus. Eu am un astfel de telefon si pot face nu doar poze ci si filmuletze scurte (3 minute parca). Dar la mine e destul de usor: le trimit ca mesaj pe adresa de mail de pe yahoo a fratelui meu. Adevarul e ca sunt cam micutze si cam neclare pozele. Tu nu potzi face asa? Telefonul tau nu are legatura la internet?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Ralu si eu am telefon cu foto,dar nu ma pricep sa le bag in calculator.Deci daca trimit poza pe adresa mea de mail reusesc?
O sa incerc si eu sa vad daca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Si eu imi trimit pozele din telefon pe calculator .Gabriela poti sa faci asta daca telefonul tau are internet ,atunci le trimiti in mail,eu asa fac.Insa nu stiu daca se poate si altfel.

Ralucami poti sa faci si pozele mai maricele daca atunci cand faci poza dai mai intai la size L .Eu asa imi fac poze mai mari.

Eryka & sufletzica din burtica (29 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Confirm si eu! Eu am trimis poze de pe telefon la ai mei pe e-mail si au ajuns! In loc de nr de tel, scriam adresa de mail. Dar vezi ca trebuie sa faci pozele in dimensiuni mai mari, ca in formatul tel sunt mici.

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Thank you pt raspunsuri. O s aincerc shi o sa va zic daca am reushit.
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eu am reusit ,multam' Ralu,am trimis fetei mele o droaie de foto,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bravo Angi! Asa ii "alimentez" si eu pe ai mei, ca altfel nu ma pricep sa trimit poze!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Gabbriela: solutia e prea costisitoare. Incearca s intrebi la un magazin de celulare de un cablu si un soft de conectare la pc. In felul asta poti sa le descarci direct, fara sa mai faci trafic de date.

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput