Urgent...cum putem trimite lui Cristi...

Urgent...cum putem trimite lui Cristi... | Autor: maryam

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-i fac o surpriza, este vorba de o carticica, chiar despre el, cred ca-l va bucura enorm , dar am nevoie de niste date, de nastere, ce-i place, ceva , informatii despre el...
Eu i-am facut lui dody asa ceva si desi avea 8 ani s-a bucurat foarte mult.
Sper sa-i aduca o bucurie micuta in suflet.
Iar voua va multumesc si astept sa-mi spuneti cate ceva despre el.
Va multumesc mult, mult.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sper sa primesti aceste informatii, sa iasa acea carticica, pentru ca, bieul de el, merita...Te pup pentru gestul tau!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Buna,
Cristi este nascut pe 14 martie 2001, este un baietel blond superb, ii place iaurtul, bobo (bomboane, ciocolata), i-a placut mult cu avionul, ii plac telefoanele mobile, carora le zice "ALO", fetele : Dodo - doctorita, asistentele : Marieta, Miha, Andreea, Ficutza, Carmen, Gabi, Lili, Dora, Adenina, Cara - catelusa Adelinei, care este mica si neagra, Miau-Miau - pisica Adelinei, gri.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Si noi, adica eu si sotul meu, vrem sa ii facem o surpriza lui Cristi. Avem un magazin virtual unde de maine vom comercializa niste papusi din textile deosebit de frumoase, iar unele dintre ele intruchipeaza niste ingerasi. Asa ca vrem sa ii trimitem lui Cristi un ingeras pazitor care sa il apere de rele si sa il ajute sa se faca bine. Povestea lui a impresionat foarte multa lume. Am vazut ca exista si pagina web
www.pentrucristi.ro
Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput