nasterea in Canada
Servus tuturor

Sunt noua pe forum si in curand o noua mamica, avem 34 saptamani si 3 zile;urmeaza sa nasc cu cezariana
Este cineva din Canada care a nascut cu C-section? Doctorul meu e cam scump la vorba asa ca nu am prea multe detalii.Cum este inainte, in timpul, ce implica o cezariana , are tati voie sa asiste la nastere?
Multumim
Corina si Bobicuta
Raspunsuri
Laura B spune:
Buna Corina, si bine ai venit!
Nu te pot ajuta cu informatiile pe care le-ai cerut pentru ca eu numai experienta nasterii "normale". Te vor lamuri insa mamicile care au trecut prin cezariana.
Eu vreau numai sa-ti urez sarcina si nastere usoare si un bebel sanatos si voios!
Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro
khristin spune:
Buna Corina si bine ai venit. Nici eu nu stiu cum e sa nasti prin cezariana, deoarece am nascut normal. Si nici nu stiu daca taticul are voie sa asiste la nastere, fiind o operatiune "mai sangeroasa". Dar eu iti urez sarcina si nastere usoara si un bebelus sanatos!
Cristina
oanagabriela spune:
Eu am nascut cu cezariana, la Montreal, acum aproape 4 ani...Tatal a asistat la nastere si a plecat cu copilul la sectia neonatala (Antonia a fost prematura).
Inainte de operatie am fost `pregatita`de asistente, dar nu prea mai stiu ce s-a intimplat (eram in o oarecare stare de stres, find o nastere prematura la 28 de saptamini). Nu am simtit nimic, am fost treaza tot timpul (anestezie partiala), nu am vazut nimic (pentru ca se pune o perdea intre tine si cei care opereaza). Mi-au aratat fetita o secunda dupa care au fugit cu ea la incubator. Retropectiv a fost f.usor, mi-am revenit extrem de repede dupa operatie, la 2-3 zile esti acasa. Copilul il tii cu tine in salon (daca nu este prematur ca la noi).
Curaj si sa fiti cu totii sanatosi.
Pucku spune:
Multumesc
Poate se mai alatura cineva si aflu mai multe.
Vineri merg la doftor poate ma mai desteapta un pic.....
35 saptamani fara o zi....ii ce trece timpul..
Lumy spune:
Buna Pucku!
Si eu am nascut in Montreal tot "normal" si nu stiu sa-ti dau prea multe sfaturi!
Bine-ai venit printre noi si sa ai parte de o nastere usoara!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
anuca33 spune:
Buna Pucku! Nu stiu prea multe despre nasterea prin cezariana pentru ca eu am nascut normal acum...5 zile. Tot ce pot sa-ti spun e ca daca nu-i pui intrebari medicului nu vei avea raspunsurile dorite. Fiecare trece printr-o experienta proprie, unica. Intreaba-l despre orice te framanta pentru ca vei avea nevoie de o anumita siguranta interioara atunci cand vei merge la spital. El e dator sa-ti raspunda indiferent cat de plictisit este de discutiile de genul asta.
Indiferent de modul in care il vei aduce pe lume pe junior momentul nasterii e special si fericirea de a-l tine in brate, dupa 9 luni de asteptare, e completa! Pana aici e usor...greul de acum incepe!
Pucku spune:
Multumes Anuca de incurajari si multa sanatate juniorului tau

si o 

pt mamica
o sa incerc sa-l abordez pe doftor, dar asa cum zici el e asa de plictisit de toate astea
sa speram ca totul va fii bine pana la final
Corina
si bobica de 35 de saptamani
Pepsi spune:
Buna fetelor,
Si eu sint o viitoare mamica din Montreal! Avem 32 saptamini, pina acuma nu sint probleme deci voi naste normal, am fost suspecta de un diabet gestational, dar s-a dovedit ca nu este, deci cezariana nu-si are rostul! dar m-am interesat daca tatal poate asista la nastere si mi s-a spus ca da, oricum este un paravan intre medici si tine, deci nici tu nici el, nu vedeti nimic! decit copilul cind ti-l arata ei!
dar cel mai bine e sa-ti intrebi medicul!
Mult noroc, si fericire!
Gsalajan
ungureaa spune:
Buna !
In sfirsit am vazut si eu mesajul, eu am facut cezariana de urgenta la Hôpital Juif din Montréal, si la unu si jumatate dimineata pot spune ca era o echipa pregatita pentru a ma opera, am fost mirata caci era urgenta, eu trebuind sa nasc normal. Deci exact cum a povestit Oanagabriela am fost conscienta si mi s-a vorbit tot timpul ca sa nu lesin (poate). A fost totul ok, fiul meu era la termen, mi l-a aratat apoi la dus la maternitate. Am stat in convalescenta 2 ore si ma minca fatza TARE
de la medicament...Apoi am fost dusa in camera mea si mi-a fost dat bebelusul care voia papa. Mentionez ca operatia a durat mai putin de jumatate de ora si ca sotul meu a fost imbracat in "doctor" si invitat sa taie cordonul ombilical !
Adina si
Gabriel
Claudya spune:
Am sa o fac atenta pe parpalak.Ea a nascut tot prin cezariana...sa-ti povesteasca si ea.
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100