nasterea in Canada

nasterea in Canada | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

Servus tuturor

Sunt noua pe forum si in curand o noua mamica, avem 34 saptamani si 3 zile;urmeaza sa nasc cu cezariana

Este cineva din Canada care a nascut cu C-section? Doctorul meu e cam scump la vorba asa ca nu am prea multe detalii.Cum este inainte, in timpul, ce implica o cezariana , are tati voie sa asiste la nastere?

Multumim

Corina si Bobicuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna Corina, si bine ai venit!
Nu te pot ajuta cu informatiile pe care le-ai cerut pentru ca eu numai experienta nasterii "normale". Te vor lamuri insa mamicile care au trecut prin cezariana.
Eu vreau numai sa-ti urez sarcina si nastere usoare si un bebel sanatos si voios!

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Buna Corina si bine ai venit. Nici eu nu stiu cum e sa nasti prin cezariana, deoarece am nascut normal. Si nici nu stiu daca taticul are voie sa asiste la nastere, fiind o operatiune "mai sangeroasa". Dar eu iti urez sarcina si nastere usoara si un bebelus sanatos!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu am nascut cu cezariana, la Montreal, acum aproape 4 ani...Tatal a asistat la nastere si a plecat cu copilul la sectia neonatala (Antonia a fost prematura).
Inainte de operatie am fost `pregatita`de asistente, dar nu prea mai stiu ce s-a intimplat (eram in o oarecare stare de stres, find o nastere prematura la 28 de saptamini). Nu am simtit nimic, am fost treaza tot timpul (anestezie partiala), nu am vazut nimic (pentru ca se pune o perdea intre tine si cei care opereaza). Mi-au aratat fetita o secunda dupa care au fugit cu ea la incubator. Retropectiv a fost f.usor, mi-am revenit extrem de repede dupa operatie, la 2-3 zile esti acasa. Copilul il tii cu tine in salon (daca nu este prematur ca la noi).
Curaj si sa fiti cu totii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Multumesc

Poate se mai alatura cineva si aflu mai multe.

Vineri merg la doftor poate ma mai desteapta un pic.....

35 saptamani fara o zi....ii ce trece timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna Pucku!

Si eu am nascut in Montreal tot "normal" si nu stiu sa-ti dau prea multe sfaturi!
Bine-ai venit printre noi si sa ai parte de o nastere usoara!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuca33 spune:

Buna Pucku! Nu stiu prea multe despre nasterea prin cezariana pentru ca eu am nascut normal acum...5 zile. Tot ce pot sa-ti spun e ca daca nu-i pui intrebari medicului nu vei avea raspunsurile dorite. Fiecare trece printr-o experienta proprie, unica. Intreaba-l despre orice te framanta pentru ca vei avea nevoie de o anumita siguranta interioara atunci cand vei merge la spital. El e dator sa-ti raspunda indiferent cat de plictisit este de discutiile de genul asta.
Indiferent de modul in care il vei aduce pe lume pe junior momentul nasterii e special si fericirea de a-l tine in brate, dupa 9 luni de asteptare, e completa! Pana aici e usor...greul de acum incepe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Multumes Anuca de incurajari si multa sanatate juniorului tausi o pt mamica

o sa incerc sa-l abordez pe doftor, dar asa cum zici el e asa de plictisit de toate astea

sa speram ca totul va fii bine pana la final

Corina si bobica de 35 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Buna fetelor,
Si eu sint o viitoare mamica din Montreal! Avem 32 saptamini, pina acuma nu sint probleme deci voi naste normal, am fost suspecta de un diabet gestational, dar s-a dovedit ca nu este, deci cezariana nu-si are rostul! dar m-am interesat daca tatal poate asista la nastere si mi s-a spus ca da, oricum este un paravan intre medici si tine, deci nici tu nici el, nu vedeti nimic! decit copilul cind ti-l arata ei!
dar cel mai bine e sa-ti intrebi medicul!
Mult noroc, si fericire!

Gsalajan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna !
In sfirsit am vazut si eu mesajul, eu am facut cezariana de urgenta la Hôpital Juif din Montréal, si la unu si jumatate dimineata pot spune ca era o echipa pregatita pentru a ma opera, am fost mirata caci era urgenta, eu trebuind sa nasc normal. Deci exact cum a povestit Oanagabriela am fost conscienta si mi s-a vorbit tot timpul ca sa nu lesin (poate). A fost totul ok, fiul meu era la termen, mi l-a aratat apoi la dus la maternitate. Am stat in convalescenta 2 ore si ma minca fatza TARE de la medicament...Apoi am fost dusa in camera mea si mi-a fost dat bebelusul care voia papa. Mentionez ca operatia a durat mai putin de jumatate de ora si ca sotul meu a fost imbracat in "doctor" si invitat sa taie cordonul ombilical !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Am sa o fac atenta pe parpalak.Ea a nascut tot prin cezariana...sa-ti povesteasca si ea.
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100

Mergi la inceput