E cineva din Brasov?
caut si eu daca sint fete din prea iubitul meu oras. eu am stat in tractorul. poate mai sint fete.astept sa iesiti. dar spuneti-va numele dinainte de casatorie.servus.
Raspunsuri
Victoria spune:
Eu m-am mutat de ceva timp la Bucuresti, dar avem inca apartamentul din Astra....mergem de cate ori putem, cu mare drag...
V.
veni, vidi, Victorie!
gabirus spune:
Buna,
Ma cheama Gabi si am rude in Tractorul, pe strada Oltet: fam. Ferencz, iar varul meu are nicknameul de Kuky. Am petrecut mai toate vacantele in copilarie acolo, sunt foarte legata de zona aia. Ne jucam mereu in curtea cresei, iar eu am fost 2 ani la gradinita de pe strada Oltet.
Cu drag,
Gabi, actuala Rus (fosta Gheorghiu)
gabirus
roxanak spune:
ma ungeti la suflet. si eu sunt din brasov. am locuit aproape de cartierul tractorul (vis-a-vis de biserica de pe aurel vlaicu). in fiecare an merg acasa si de fiecare data ma apuca nostalgiile.
chiar ma intrebam nu demult cand au de gand sa iasa si brasovencele la o barfa (discutie).
eu am terminat liceul mesota in 95, voi?
pupici la toate brasovencele
f.anomis spune:
Salutari la toti brasovenii! Nu sunt nici doua saptamani de cand m-am intors de acasa (adica din Brasov) si deja imi dau lacrimile! Eu nu am locuit in Tractorul ci in Astra, dar cunosc bine zona. Am niste unchi care locuiesc acolo (inainte era Str.Dr.Petru Groza, dar din cate stiu, nu se mai numeste asa).
Draga Gabi, s-ar putea inca o data sa spunem "Ce mica e lumea!" caci eu sunt aproape sigura ca tu vorbesti de familia d-lui Eugen Ferencz care lucreaza la Spitalul de Copii din Brasov si de Dr.Ferencz-Flatz de la Spitalul de Neurologie. Cu Dl. Eugen eu am lucrat 5 ani de zile(era o adevarata pastila antistress; sper sa-si fi pastrat in continuare bunadispozitie si umorul), pe d-na doctor insa am cunoscut-o mai putin.Va pup pe toti si sper sa ne mai "auzim".
delphin spune:
Fetelor vin si eu putin pe la voi, eu ADOR Brasovul! M-am nascut in galati, dar primii ani ai copilariei i-am petrecut la Rupea si Brasov. de cate ori merg in RO nu ratez ocazia de a trece prin Brasov si Sinaia.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
bidiloi spune:
Salut toate brasovencele!Si eu sint din Brasov, si ma bucur sa aflu ca mai sint destule fete de pe forum sint tot brasovence! Pe 6 iulie plec acasa si promit sa salut Brasovul si ptr. voi! Va sarut si va urez numai bine!
Corina spune:
Bonsoir brasovencelor!!!Eu sint din Brasov,iar mama locuieste inca pe Harmanului,aproape de gara!!Anul asta mergem in august in Romania si abia astept sa fac o plimbare pe Republicii,sa vad ce mai e nou!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
Donia spune:
Tot in Tractorul am copilarit si eu...23 de ani, pana m-am maritat si mi-am continuat copilareala in Racadau.
Acum copilaresc in Canada, dar iubesc Brasovul si brasovenii! Chiar de multe ori spuneam ca nu as putea sa traiesc niciodata in alta parte decat in Brasov, dar observ ca, desi sunt in Canada, sunt inca in viata.
Aici imi place foarte mult, dar ma trezesc visand cu ochii deschisi la Tampa, la Piata Sfatului, Pietrele lui Solomon, Republicii, 7 Noiembrie, Schei, Parcul Trandafirilor... etc, le stiti si voi.
Si am amintiri foarte frumoase despre timpul petrecut la gradinita de pe Oltet, la scoala 13 (vad ca sunt pe aici posibile foste colege) si la Liceul Sanitar.
Rudele si prietenii imi povestesc ca se intampla multe lucruri faine in Brasov zilele astea - de-ar fi in fiecare an alegeri!
Zilele trecute m-am uitat pe un site cu Brasovul on-line, se vede Piata Sfatului de pe Tampa. In Brasov era 6 dimineata, am stat cateva minute sa ma uit cum treceau cateva masini. Sper sa prind o ora mai aglomerata, poate vad pe cineva cunoscut!
Va pup si salutari Brasovului!
angelabv spune:
Va salut si eu, sunt din Brasov dar am venit in Canada in ianuarie anul asta! Mi-e un dor nebun de casa, de parinti, auzeam ca e greu cind pleci dar niciodata nu am crezut ca va fi asa de greu !!!
Ma uit si eu la camera din Piata Sfatului, e forfota ca intotdeaua si va invidiez pe voi, cele care mergeti acasa asa curind, eu nu stiu cind voi merge !! Va pup si nu uitati Brasovul, eu cred ca e superb !!!
Angelina
Emilly spune:
Buna fetelor!si eu tot din Brasov din Astra.Spuneti-mi si mie pe ce adresa de internet vedeti voi Piata Sfatului?
Si pentru cele care sunteti inca acasa, cum mai e prin Brasov, tot asa frumos???Nu am mai fost acasa de 1an si jumate si imi e tare dor.Toate cele bune!