POLIZUUUUUU

POLIZUUUUUU | Autor: oneandreea

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

daca arde asa tare spune-ne si care-i baiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oneandreea spune:

cum stau lucrurile pe la Polizu. as vrea sa shtiu si eu detalii legate de oamenii care lucreaza acolo, asistente , infiermiere, cum e spaga asta, cu rezerva(in cazul in care vrei asha ceva), si alte lucruri pe car evoi, mamici deja, le considerati importante pentru a fi postate .
Va multumesc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

pai eu am nascut in iulie 2003 la polizu.
cum a decurs nasterea poti sa vezi la "fara pretentii de originalitate , doar sinceritate"
eu cu spaga nu prea m-am omorat. Oricum, treaba si-o fac cam tot la fel cu sau fara spaga. adica rece, calculat, fara prea multe cuvinte.
asistentele de la noi nascuti sunt niste femei ok daca n-ai prea mari pretentii. Trebuie sa insisti tu ca sa capeti informatiile de care vei avea nevoie cand ajungi acasa singura cu bb.
trebuie sa ai la tine pampersi pentru ca ti se cer atunci cand vin asistentele sa le faca igiena.
bb sta cu tine in camera.
rezervele de 2 paturi, cele fara bani, sunt ok.
infirmierele fac curat si daca nu le dai bani.
eu pe neonatolog l-am vazut abia a doua zi, asa ca habar n-am cine a fost cel care la examinat pe David prima data. Si la acesta daca vrei poti cotiza, daca nu nu e nici un bai.
eu am stat in rezerva cu o tipa din Ploiesti care a dat la dr. cu care a nascut 3 milioane. I-a facut epidurala. a doua zi a venit dr. in rezerva sa o vada, s-a interesat de copil, etc.
eu am dat 200 USD, n-am capatat epidurala, iar al meu dr. nu se obosea sa vina in rezerva.
Curat e.
ce sa-ti mai zic?

Mergi la inceput

multumesc bibi , foarte mult....nu shtiu ce sa spun, totul pare asha frumos de afara dar shtii cum e ...inauntru

Mergi la inceput

bibi, 200USD??????????nu sunt omul fara bani , dar mi se pare enorm

Mergi la inceput