Gradinita 123 sau Gradinita 253 - Floreasca
Are cineva copilul la vreuna din aceaste gradinite? Imi puteti spune ceva despre ele?
Multumesc.
Madalina
Raspunsuri
Lacramioara spune:
Din cite stiu, gradinita 253 nu este in Floreasca, ci in Dorobanti, linga Min.de externe.Nu mai stiu cum este acum, dar eu am invatat la grad.asta. Si mi-a placut. Din cite vad, ca mai trec pe linga ea din cind in cind, este destul de OK. Mai multe nu stiu, despre educatoare sau conditii. Pupici si succes in continuare.
Madalina Doina spune:
Lacramioara, multumesc de raspuns, chiar daca nu este ce asteptam eu.
Nu, gradi de care spui tu, pe aleea Alexandru colt cu str. Venezuela e numarul 252 (sau 251, gard in gard cu 252).
Asta de care intreb eu, 253, e in Floreasca, pe Glinka colt cu Rahmaninov. Iar 123 e chiar pe Calea Floreasca, vis-a-vis de complexul Prestige.
Vad ca nu sunt foarte "populare" printre locatarii forumului.
Pana una alta, va pot da eu informatii despre ele, am fost de le-am "vizionat".
123 mi-a lasat o impresie excelenta in ceea ce priveste dotarile. E o casa veche, doar parter, dar renovata foarte frumos, mobilerul e tot nou, mocheta noua pe jos, tamplarie noua, in general aspectul e extrem de placut. Din acest punct de vedere e competitiva chiar cu cele particulare. Ce nu mi-a convenit insa e ca au o unica grupa mica-mijlocie, la comun, si cum fetita mea e foarte mica (va avea 2 ani si 9 luni la toamna), nu as vrea sa fie impreuna cu copii de 4 ani, care in plus, au in spate un an de gradi, adica se cunosc foarte bine. In plus nu are decat program pana la pranz. Curte exista, nu e foarte mare si e betonata. Instalatiile de joaca sunt ca si inexistente, spuneau ca anul asta urmeaza sa se ocupe de amenajarea curtii.
253 e cu program prelungit. E mai linistita, are o curte imensa, inierbata, dar instalatiile de joaca nu sunt exact noi - dar nici vechi. Inauntru e oarecum renovata (cladire cu 1 etaj, datand din epoca ridicarii cartierului Floreasca, probabil anii '50-'60), dar nu se compara cu 123 - mobilierul e destul de vechi. Pe jos au gresie pe holuri si parchet in camere, tamplaria schimbata la parter si partial la etaj. Baile sunt in regula, noi si curate. Dormitor separat de sala clasa. Mancarea o prepara acolo, au bucatarie proprie. Din discutii cu mamici la poarta gradinitei a rezultat ca nu au existat probleme cauzate de calitatea mancarii - intoxicatii sau altele de acest gen.
Cam asta dupa vizita mea la cele doua "obiective".
Astept in continuare, pareri, daca cineva are totusi copilul la una dintre ele - ca or fi de bine sau de rau.
En attendant...
Madalina
andrus spune:
Andrei este la gradinita 123. Eduacatoarele de acolo sunt mana cereasca... In fiecare dimineata ne intampina cu zambetul pe buze, aproape ca imi lumineaza mie ziua, dar copiilor.. Nu au curtea amenajata dar au multa bunavointa si bune intentii si suntsigura ca anul asta vor reusi sa o faca frumoasa. In rest.. numai de bine. Andrei a mers acolo la 2 ani si 5 luni, si credeti-ma iubeste gradinita. Cand ajunge in dreptul ei sare de bucurie.
Mama lui Andrei