La France (2)

La France (2) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Aceasta este continuarea subiectului "La France :)))" pe care il puteti gasi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21781

Mai intii o mica recapitulare:

Lista noastra:

01. andiaroro (Ana) - IDF ( 92 Hauts-de-Seine)
02. Aurelia – Bretagne (35 Ille-et-Vilaine) Copil : Luca (2 ani, nascut pe 16 februarie 2002)
03. bb_alinus (Alina) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes : Antibes)
04. blue77 (Cristina) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Chavile) ( in 11 saptamini)
05. chatonel - Midi-Pyrénées (31 Haute-Garonne: Toulouse)
06. Corina - Picardie (60 Oise : Beauvais) Copil : Anna (18 luni)
07. delphin (Adriana) – Languedoc-Roussillon (11 Aude : Castelnaudary) Copil: Sébastien ( 8 luni, nascut pe 7 iunie 2003)
08. Doina – IDF (78 Yvelines) Copil : Carla (18 luni)
09. emoison (Elena) – Centre (28 Eure-et-Loir : Chartres)
10. fabi (Fabiola) – IDF (91 Essonne: Palaiseau) Copii : Octavia (4 ani) si Carina ( o luna)
11. georgianab (Georgiana) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Rueil Malmaison) Copil: Irina (aproape 2 ani)
12. liliprejbeanu (Liliana) – Rhône-Alpes (38 Isère :Grenoble)
13. lu.more (Lulu) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes) Copil : Anca (10 ani)
14. Marox – Centre (45 Loiret) Copil : Alex Victor ( 8 luni)
15. Master Draciel (Carmen) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Neuilly Sur Seine) Copil : Justin (6 ani)
16. mihiasiro - IDF (94 Val de Marne : Vitry sur Seine)
17. nadine2004 – Pays-de-la-Loire (53 Mayenne : Laval)
18. oana cretu (Oana) – Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes)
19. oLo (Mihaela) – IDF (94 Val-de-Marne : Orly) Copii : Emma (2 ani) si Anaïs ( 9 luni)
20. Otilia – Bretagne (56 Morbihan) Copil: Adélie (19 luni, nascuta pe 9 iulie 2002)
21. ralu (Raluca) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (13 Bouches-du-Rhône : Marseille) Copii: Ioana (4 ani) si in 5 luni
22. SMART (Felicia) - IDF (95 Val d'Oise) Copil: Matei

Expatriati:
ionica - Costa Rica

Simpatizanti:
Babee (Gabriela) - Austria - Copil: Phillip (Bubu) - nou nascut :)))
Rayuela (Elena) - Suedia

Lista pe regiuni :

1. Bretagne :

• Aurelia (35)
  • Otilia (56)

2. Centre :
  • emoison (28)
  • Marox (45)

3. IDF :
  • andiaroro (92)
  • blue77 (92)
  • Doina (78)
  • fabi (91)
  • georgianab (92)
  • Master Draciel (92)
  • mihiasiro (94)
  • oLo (94)
  • SMART (95)

4. Languedoc-Roussillon :
  • delphin (11)

5. Midi-Pyrénées:
  • chatonel (31)

6. Pays-de-la-Loire :
  • nadine2004 (53)

7. Picardie :
  • Corina (60)

8. Provence-Alpes-Côte d’Azur :
  • bb_alinus (06)
  • lu.more (06)
  • oana_cretu (06)
  • ralu (13)

9. Rhône-Alpes :
  • liliprejbeanu (38)

Otilia&LaAdelita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

gata..al doilea capitol!!!
Sunt cu ochii pe voi, chiar daca am bebe cites cu interes ce scrieti.Si..chiar daca sunt simpatizant sunt cu inima alaturi de voi

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Fetelor am si eu o mareee intrebare : voi unde va tundeti?aveti pe cineva de incredere care stie sa tunda? Intreb pt. ca ar cam trebui sa merg sa-mi aranjez parul si cum n-am auzit decat de rau de felul astora de a tunde sunt cam dezamagita.
Ma gandesc ca dintre atatea fete care stau in Ile de France o fi fost una mai norocoasa :).
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Otilia, pe fetitza mea de o luna o cheama Carina, poate am scris eu gresit, imi cer scuze, si eu locuiesc in palaiseau (91);
va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

In legatura cu coaforul, eu am fost de doua trei-ori la Jean Louis David, dar nu mi s-au parut din calea-afara de "tari". De doi ani merg la Lorenzo Cosi. Sunt multumita, mi se par mai priceputi si atmosfera mai placuta. Adevarul e ca eu n-am vreo coafura sofisticata, nici pretentioasa nu sunt. Dar de cate ori am cerut ceva, a iesi exact ce-mi imaginam. In plus (cel putin unde merg eu) Cosi e mai ieftin decat J.L. David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Blue, in Arr12 in paris, pe Daumesnil coltz cu Sidi Brahim (da' chiar pi coltz) (metro 6 Daumesnil - Felix Eboué) este un mic salon de Coafura/Frizerie. Sunt 2 fete tare haioase acolo. Una-i Claudia parca, de origine poloneza. Nu stiu daca mai este acolo. N-am mai fost de multa vreme, (desi ar trebui). M-am tuns de vreo 3 ori acolo si de fiecare data am fost multumita. Cumnata-mea, clienta veche (ea mi-a vandut pontul) vine de la Lyon sa se tunda acolo!!! Si soacra-mea la fel, a fost multumita acolo. Pretul era de vreo 200 FRF parca (pe vremurile cand m-am tuns io acolo). Chiar ma gandesc sa dau o fuga sa ma tund. Poate ne intalnim acolo??? Ce zici? Mergem sambata? Iau RdV?

Fabi, nici Carola nu-i nume urat ;) pentru mandarina!

Bisous,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

blue,eu nu ma numar printre norocoase. M-am tuns de cateva ori la mine in Rueil si o data in Defense. Nici o data nu am fost multumita. Asta poate si pentru ca stilul meu e stilul baietesc tuns scurt si n-am reusit sa fac pe nici o coafeza sa taie mai mult. Asa ca parul creste repede si dupa doua saptamani ma simt iar netunsa. Ultima data (in Defense) am dat peste un baietas care cred ca nu mai tunsese pe nimeni in viata lui. Adurat o vesnicie, m-a tras de par si m-a tuns complet aiurea. Iar cand i-am aratat vreo doua chestii a zis ca asa e modelul, mai rebel! Ce sa mai zici, am platit si am plecat.
Culmea e ca acum vreo saptamana discutam cu o vecina din bloc (frantuzoaica) pe tema asta si ea imi spunea aceeasi chestie, ca niciodata nu e multumita de cum e tunsa.
Asa ca nu-ti pot fi de nici un ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Dragele mele nu sintem asa de multe dar vad ca sintem totusi unite si subiectul nostru continua de ceva timp cu neintrerupere ,vin si eu acum la voi cu o rugaciune ,ma gindesc ca ar fi frumos ca toate nikurile din Franta si deci de pe subiectul nostru sa aiba in dreptul lor o floare ,o floare simbol al primaverii si al sufletelor noastre sinteti voi de acord sa trimitem fiecare dintre noi cite 10 euro in plic pentru Crist? (va imaginati ce exemplu am da forumului?)eu nu pot mai mult si m-am gindit ca multe dintre noi sint in aceiasi situatie cu mine ,fara serviciu ,fara ajutor de somaj,si totusi de la cumparaturile de zi cu zi putem pune deoparte 10 euro sa-i trimtem in pusculita lui Crist adresa o am eu caci am trimis mai de mult o suma infima la "ajuta si tu" si ea este valabila si astazi in fond este vorba de adresa lui Mirela si Florin care au pus la dispozitie o pusculita pentru cei care nu pot trimite prin banca s-au prin metode mai complicate ,este prima data cind i-mi permit sa fac acest lucru si sa lansez o rugaminte de genul asta dar sincer sufletul meu prinde aripi cind ma gindesc ce am putea realiza unite cu cei 10 euro ,intrebati-ma si va voi da adresa pe privata si sper sa ne ajute dumnezeu sa aratam ca sintem unite nu numai in vorbe! va sarut pe toate si va multumesc ca m-ati citit! cu drag Aura!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Hop si io c-o intrebare... asa... mai personala: Care dintre voi este ANA si o cunoaste pe OANA? Cine e cu musca pe caciula, sa-mi de-a si mie un PM. Nu de alta... da sa stiu si io din ce cauza sughit ;).
Hai ca glumesc ca-s tare bine dispusa... O fi de la primavara???

Aurelia, sunt de acord cu tine. Cum facem? Strangi tu banii??? Unde-i trimitem? Se deduc din impozit? (ca tot trebuie sa facem declaratiile)

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Salut fetelor
Aurelia , daca poti trimite-mi pe PM adresa lui Cristi , eu am incercat sa trimit bani prin paypal dar nu am reusit.
Olo si Lu.More multumesc pt. informatiile cu coaforul.
Olo din pacate week end-ul asta il avem ocupat , poate ramane pe alta data

Cristina 11 sapt.UM

Mergi la inceput

oricum pana vine primavara primavara trebuie sa ajung :)
Va pup
Cristina

Cristina 11 sapt.UM

Mergi la inceput