Intrebari fara raspuns
Luna aceasta sunt mai confuza decit niciodata.Au venit rushii la 25 zile dar cum: in prima zi foarte putin spre seara, a doua zi foarte putin spre seara, a treia zi nesemnificativ,acum este a 8 zi de ciclu.De atunci secretia este roz cu urme de singe. Sa nu credeti ca am stat nepasatoare,am fost la medic.Ecografie am facut in a 4 a zi de ciclu si rezultatul a fost mucoasa prezenta, suspiciune de sarcina, a urmat testul TIS care a iesit negativ, a 5 a zi ecografie si rezultatul a fost endometru liniar nu este sarcina.Au urmat intrebarile:De ce sinii mei devin tot mai tensionati din zi in zi, s-au marit in volum si s-au intarit? Raspuns: din cauza stimularii fortate, dar oare care stimulare ca eu de doua luni nu fac stimulare.
De ce temperatura bazala a scazut cu o zi inainte de ciclu de la 37.00 la 36/8 si in urmatoarele doua zile a crescut la loc dar la 37/1, 37/2 si se mentine asa?Raspuns:.... De ce in ziua 22 a ciclului corpul meu s=a manifestat ca si cum as fi avut ovulatie?Raspuns:... Acum eu ce sa cred? Sinii ma dor din zi in zi mai rau si sunt mariti, in dimineata aceasta temperatura este 37/2(a 8 zi de ciclu).De ce ma dor sinii, o altadereglare hormonala? Am cerut sa fac iar analize dar mi s-a spus ca este inutil rezultatele sunt si nu le schimba nimic. FSH mare 17.09, estradiol 168.3,prolactina 654.2. Aceste rezultate sunt din luna noiembrie in a 3 a zi de ciclu.Am facut in luna noiembrie, decembrie tratament cu premarin(estrogeni) si de atunci pina azi cu brocriptina.Poate cineva sa-mi dea o explicatie logica? Poate cineva sa-mi spuna ce se intimpla cu mine? Endocrinologul m-a sfatuit sa mai fac un test de sarcina peste 7 zile.
Mii de multumiri,
Voi sunteti medicul meu de suflet
Raspunsuri
crinuta spune:
Este buna ideea unui test de sarcina, si sper din tot sufletul sa fie ce iti doresti tu.
pupici
Crinuta
anis spune:
Asta si vroiam sa-ti spun....dar cand am ajuns la finalul celor scrise de tine..am vazut ca deja...te hotarasesi..
Fa un test de sarcina!!
Eu as repeta si analizele alea hormonale, daca o sa fie cazul..FSH e mare rau...stii ce inseamna asta? Da??
Pupici si sa ai tot norocul din lume la test...
AniS
anne-marry spune:
asa este sunt toate semne de sarcina/ daca ai ovulat tarziu se poate prea bine si testul sa nu fi avut cum sa iasa pozititv fiindca era prea devreme. eu una asa cred si tempertura tot mare..hm.......mie imi miroase a sarcina. mai asteapta pana se implinesc 16-20 de zile de la data la care u crezi ca ai avut ovulatia si repeta testul. si analizele de sange. nu situ ce s azic,dar TETUL REFA-L si daca iese tot negaiv FA ANALIZELE DE SANGE.
pupici dulci si sa fie cu ochisri.k?
pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA