hecareala???

hecareala??? | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

McAfee Firewall blocked an attempt to attack your machine using a "Newtear" attack. The remote address associated with the traffic was 66.215.144.6 (port 0).

Asta mi-a aparut mie ceva mai devreme pe monitor in timp ce bantuiam pe forum. Oare inseamna ca cineva hecareste forumul sau este de ajuns sa fii doar conectat la net ca sa primesti asa ceva indiferent daca IE este deschis sau nu?

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

66-215-144-6.rc-dcbi.charterpipeline.net

cred ca doar iti testau pc-ul

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Cred ca nu doar il testau, cautau "gaurele". Frate-miu "calculaturistul" zice ca "newtear" nu e un atac comun si ca s-ar putea sa fie directionat!!!! El zice ca sunt calculatoare care testeaza la rand tot ce prind sa gaseasca gaurele in securitate. Atat, poate-l conving pe el sa intre sa-ti spuna mai multe!

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fedhater spune:

"NewTear" nu are la baza dorinta de informare in legatura cu posibilele vulnerabilitati prezente, este un atac malitios.
E posibil sa fi fost directionat catre tine in mod special sau sa fi fost un atac in masa.
In cazul in care nu ai fi avut un firewall ai fi primit un Blue Screen(Ecran Albastru) si ai fi ramas in imposibilitatea de a mai lucra fara un reset(de le buton)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Script kiddies. Scan my network and die! www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/bigun2.gif" border="0">

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput