inscrieri gradinite
Oare cand incep inscrierile la gradinitele de stat cu program prelungit pentru toamna? Anul trecut, in luna iunie era deja prea tarziu.
Raspunsuri
Florentina Roman spune:
Nu stiu unde am citit ca prin martie-aprilie, mai ales la cele "cautate".
Succes!
Florentina & Tudor
Banti spune:
Eu azi dimineata am fost sa ma interesez la o gradinita din zona mea cind incep inscrierile si directoarea mi-a zis ca in august. Cind am intrebat-o daca nu e prea tirziu, mi-a zis sa incerc la inceputul lui iulie, dar mi s-a parut cam straniu, pentru ca din cite citesc aici inscrierile incep mult mai devreme.
Oare o fi adevarat sau a zis ea asa pentru ca are prea multi copii si pina atunci vor fi deja toate locurile ocupate?
Vreau sa mai incerc iar prin aprilie-mai sa vedem ce zice atunci.
Voi cum ati procedat?
Ioana
anchi spune:
Din pacate, in ultima vreme, informatii corecte primesti numai daca te duci cu ceva de dat. Altfel....
MariaM spune:
Eu...am fost ieri la d-na directoare de la gradi unde o sa mearga Vlad...si mi-a spus sa vin dupa 15 iunie....atunci incep ei inscrierile...
si am mai aflat tot ieri de la ea...ca nu mai trebuiesc analize, adeverinte de salarii de la parinti...decat de la dr de famile..o adeverinta ca , copilu' este apt dpdv fizic, sanatate...pt al introduce in colectivitate...
va pup
Maria&Vladut
Cary spune:
La gradinita nostra din Sector 6,langa centrul medical Doris se fac inscrieri incepand cu 1 IUNIE.
Amalia spune:
Eu am sunat saptamana trecuta la gradinita nr 250 unde vreau sa-l inscriu eu pe David si mi s-a spus ca se fac inscrieri la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, dar mai bine sa mai dau un telefon cam pe 15 mai.
Am mari emotii cu inscrierea asta...sper sa prind loc si sa nimereasca bine.
Sanatate maxima!
Andrada34 spune:
1.Cary, spune-mi te rog, unde este aceasta gradinita de care spui, in sectorul 6?
2. Asa cum a spus si Banti, si cumnata meu a avut aceeasi problema.
A mers sa intrebe de cand incep inscrierile si directoarea de la gradinita nr. 41 din sectorul 6, i-a spus sa vina sa intrebe prin iulie-august, ca ea nu stie de pe acum ce locuri disponibile sunt, fiindca nu stie cati copii vor pleca la scoala.
Si noi suspectam ca ar putea fi ceva aranjamente la mijloc, fiindca deja in perioada aceea este prea tarziu pentru inscriere..In fine.
Mai incercam, desi nu stim care sunt gradinitele disponibile in zona.Dar o sa intreb aici.Speram sa stim in timp util.
Va doresc succes si cea mai buna alegere!