cine a nascut la Municipal cu dr Badea?

cine a nascut la Municipal cu dr Badea? | Autor: iulia79

Link direct la acest mesaj

Salutare mamici si burtici.Sunt insarcinata in 24 saptamini.Pina acum m-a vazut o doamna doctor de la maternitatea Bucur,dar pentru ca eu vreau sa nasc la Municipal am incercat sa gasesc pe cineva de aici care sa ma vada in continuare.Am reusit sa ajung la dr.Badea(el) dar sunt intr-o mare ceata acum,pentru ca am auzit ca dinsul ar fi adeptul cezarienei,iar eu vreau sa nasc normal tinind cont ca pina acum nu am avut nici un fel de complicatii sau probleme in ceea ce priveste sarcina.M-ar interesa daca sunt printre voi care ati nascut cu el sau urmeaza sa nasteti cu el,sa imi dati si mie mai multe informatii:cum e,te ajuta,se ocupa de tine pina la final sau risc daca ma apuca noaptea sa ma plaseze altcuiva in ultimul moment.Va multumesc mult si va pupic
;

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Eu am nascut cu dr. Badea la sfarsitul anului 2001. Am ajuns la dansul la inceputul lunii a noua, pentru ca doctorul care ma vazuse toata sarcina si pentru care am, in continuare, tot respectul (vis-a-vis de profesionalismul dinsului) mi-a spus ca intrucat nasterea se anunta de Revelion, isi rezerva dreptul de a nu veni. Mi-a sugerat inducerea nasterii la o data convenabila, dar ca masura de prevedere, am inceput sa intreb in stanga si in dreapta in cautarea altui doctor. Si am ajuns la dr. Badea cand intram in luna a noua, dupa cum am spus. Eram cu inima cat un purice, mi-era teama ca ma va refuza, avand in vedere varsta sarcinii.
Ei bine, ca sa scurtez povestea, m-a acceptat. Inca de la inceput, i-am spus pe sleau de ce plecasem de la primul doctor - pe considerentul ca adevarul e cea mai buna minciuna. Si l-am intrebat absolut direct - ce facem daca se intampla de Revelion? Veniti sau nu? A zis "Da, sunt in Bucuresti, nici o problema. As prefera sa nu fie in seara de Craciun, o sa facem in asa fel incat sa ne asiguram ca nu pica de Craciun sau Revelion, dar daca bebe si-o alege una din noptile alea, il rezolvam."
Mi-a dat numarul de mobil si mi-a spus - indiferent ce se intampla, indiferent de ora, sunati.
Nu m-a sfatuit pentru cezariana. Din contra, desi aveam 35 de ani, 1.60m inaltime si 50 de kg (inainte de sarcina) desi bebe era relativ mare (a avut 3.750 si 51 cm), mi-a spus - puteti naste normal. Cezariana a fost optiunea mea si a respectat-o, dar nu a incercat mi-o sugereze. Desi stiu ca este renumit ca un foarte bun chirurg.
M-a vazut in acea ultima luna de cateva ori. Nu a facut nici o tentativa de a grabi nasterea, desi se apropiau sarbatorile. A lucrat dupa principiul "bebe decide". Am trecut Craciunul (cu intalnire in dimineata de 24), apoi ne-am indreptat catre Revelion. Data nasterii calculata de mine era 30 decembrie. In noaptea dintre 29 si 30 s-au rupt membranele, la ora 1. I-am dat telefon, conform intelegerii. M-a rugat sa merg la spital, sa ma vada medicul de garda si sa-l sune inapoi sa-i spuna care e situatia. Medicul de garda a spus - nu tine pana dimineata, treaba e urgenta. A spus "la 3 sunt la spital, pregatiti sala pentru cezariana" Si exact la ora 3, cand eram deja pe masa de operatie, l-am vazut - imbracat steril, spalat, tot in regula. Mi-a facut cu ochiul si am adormit.
Prima amintire de dupa oeratie este vocea doctorului Badea care intreba "Ce face mama Biancai?" Eram abia constienta, dar am simtit nevoia sa zambesc - tinuse minte, ii spusesem odata ca vreau sa o cheme Bianca.
Operatia i-am platit-o la prima intalnire. Dupa aceea nu a mai primit absolut nimic.
Asadar - stiu ca sunt parerei aici pe forum conform carora, in ciuda faptului ca este un excelent profesionist, are defectul ca nu este foarte parolist. Ce am povestit aici este doar experienta mea proprie, ia-o ca pe o informatie la 'dosarul' pe care il stringi.
Parerea mea este sa vorbesti cu dansul foarte deschis, sa-l intrebi ce se intampla daca nasterea survine noaptea, sa-i spui ca doresti o nastere naturala, in fine discuta cu dansul tot ce e framanta.
Daca vrei sa ma mai intrebi si alte lucruri, iti voi raspunde cu placere.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna,
si eu am nascut tot o Bianca si tot cu dr. Badea.:-)
La mine, datrorita unor probl. majore de sanatate se impunea cezariana. L-am sunat dimineata si i-am spus ca "cred ca nasc". Pina am ajuns eu la spital pregatise sala de operatie. Tot timpul operatiei a glumit, iar cind a scos fetitza mi-a spus: "A iesit capul, acum sa vedem surpriza!:-)" Toti imi spusesera ca e baietel, de aceea cind mi-a zis ca am o fetitza l-am intrebat daca e sigur:-)) S-a mai uitat odata si m-a intrebat cum o sa o cheme!
Pe toata perioada sarcinii la cererea mea am facut o singura echo- El mi-a zis ca atita timp cit nu sesizeaza ca as avea pb. nu ma mai trimite la echo.
Cit am stat in spital, 3 zile a venit in fiecare zi la noi in rezerva.
Eu l-as recomanda cu cea mai mare caldura!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

He, he, vad ca are spor la bebei numiti Bianca!

Mergi la inceput