A mai fost cineva la Dr Soare?
Buna. Va citesc de mult timp. Eu sunt cam in ceata, ca nou venita. Multumesc Try.
Am fost pe la mai multi doctori cautandu-l pe cel "care face minuni".
Am facut toate analizele care mi-au fost date, de 2 ani iau tot felul de tratamente. Se pare ca din cauza progesteronului foarte mic nu am ovulatie. Sotul meu nu sta nici el foarte bine. Spermatozoizii lui lui lenesi iar jumatate din ei sunt imobili. Dupa stimualari cu Clostylbegit am facut si insamantare. Din pacate, tot fara rezultat. Ne-am hotarat sa mergem la Dr. Soare si ne-ar ajuta sa stim daca cineva dintre voi a fost la el. Va multumesc mult.
Raspunsuri
crinuta spune:
Da-ne mai multe date despre tine. Deci am inteles ca nu ai ovulatie. Asta inseamna ca nu ai ciclu regulat? Cum e ciclul tau? De regula nu ai ovulatie sau mereu?
Crinuta
anis spune:
Dr SOARE e un sarlatan..si sotul si cine a mai fost de pe aici.de pe forum..toti aveau spermograme bune sau nu chiar f bune..dar care mai necesita cumpararea substantelor "made by dr SOARE"....si cand sotul si-a facut spermograma in alta parte...avea astenospermie....dincolo ii iesise ok....si ii mai daduse si nu-s ce vitamine..
Noroc cu gabid de pe forum.care mi-a deschis ochii...
Eu zic sa nu te duci la el..va pierdeti timpul...
AniS
Anca Wish spune:
Am 27 de ani. Mereu am avut un ciclu normal. In ultimii 2 ani (de cand am inceput tratamentul)o singura data a intarziat. In prima luna dupa insamantare. In schimb e foarte abundent, cu dureri destul de mari. Doctorii au zis ca dupa o sarcina se va schimba acest lucru.
anis spune:
Anca de ce nu mai faci insamantari?? Eu urmeaza sa o fac pe a 4-a...
Eu zic sa te duci la prof Ancar la Medsana , de exemplu...
Uite intreab-o pe gabid de pe forum..ea a avut o experienta f urata cu dr SOARE.adica la el spermograma sotului era ok, si dupa 1 an de zile ..cand bebe nimic..s-au dus si au facut-o in alta parte avea oligoastenospermie...ca sa vezi!
Pupici
AniS
Marina spune:
la fel a fost si la noi...la dr Soare totul a fost frumos..vine bb luna viitoare si n-a venit vreo 2 ani dupa ce am renuntat la tratamentele dansului. Spermogramele facute la Medicover sau Giulesti aratau cumplit in aceiasi perioada. Eu iti recomand Giulestiul si centrul lor de reproducere asistata.
Anca Wish spune:
Fetelor, m-ati desumflat de tot cu Soare al meu!!!!! Pentru mine era o varianta mai accesibila in momentul de fata. Asta este. Adevarul e ca m-am cam saturat de analize si de tratamente hormonale. Cateodata imi vine sa-mi iau campii dar cand ma gandesc pentru ce cauza ma framant, o iau si mai inversunata de la capat. Voi stiti cum e.....
Oana_B spune:
Va rog frumos, nu mai trimiteti mesaje care nu fac obiectul discutiei. Pentru asta folositi mesajele private.
Merci de intelegere,
Oana_B