Avand in vedere evolutia discutiilor de la Discutii Generale propun infiintarea unor rubrici speciale referitoare la horoscopul fameilor, barbatilor, fetitelor si baieteilor.
Numai bine la toti
Mihai,la "discutii generale" in ultimele 3 saptamani nu exista decat un singur subiect pe-aceasta tema (horoscop/zodiac);si unul despre vise...Imi scapa ceva?Stiu ca mai exista astfel de subiecte la "parintii intreaba" si "in unul-doi" dar mi se par prea putin semnificative ca sa le dedicam o intreaga sectiune de forum.
Posibil sa gresesc....
PS te referi cumva la o rubrica pe site,nu pe forum?Stiu ca exista deja un horoscop al copiilor...Nu stiu ce sa zic;e plin netul de horoscoape...
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
Am vazut subiectul Barbati fecioara si m-am gandit ca in curand vor aparea 24 subiecte: barbati si femei de toate zodiile, de aceea am propus un capitol separat.
Nu ma gandeam nicidecum sa prezentam horoscopul aici, scuze pentru ca am fost neclar in exprimare.
quote:
Originally posted by m34
Am vazut subiectul Barbati fecioara si m-am gandit ca in curand vor aparea 24 subiecte: barbati si femei de toate zodiile, de aceea am propus un capitol separat.
Nu ma gandeam nicidecum sa prezentam horoscopul aici, scuze pentru ca am fost neclar in exprimare.
Mihai
Mihai,facem noi fata la 24 de subiecte!Eventual 36 cu bebei cu tot!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica