MINUNE MARE

MINUNE MARE | Autor: LICUTA1

Link direct la acest mesaj

In dec. 2003 aveam progesteronul 3.66 in ziua 21, in 24.dec. 2003 au venit ruschi, pe 31. Ian.2004 am facut un test – 1 linie , si am mers la Dr. Onofriescu la Iasi cu care am stabilit un plan de bataie, 3 luni utogestant si pe urma puregon , pregnil si inseminare la Bucuresti.
Cum ruchi se lasau asteptsti mi-a dat 8 fiole de progesteron pe care le-am facut cu greu in zilele de 2-5.
Au trecut 10 zile si nimic , si pieptul nu imi prea incape in sutiene, si m-am gandit sa mai fac un test ca pe langa cele cca 30 pe cere le mai facusem de 3 ani incoace ce mai conta unu.
Dumineca seare l-am facut si tocmai cand voiam sa-l arunc, surpriza - 2 linii.
Toata dumineca noaptea nu am dormit asteptand dimineata de luni sa fac analizele.
Luni la prima ora am fost la laborator, apoi la serviciu unde am mai facut un test si tot 2 linii, si luni dupa amiaza Test sarcina –POZITIV.
Nu am avut curajul sa vorbesc decat cu sotul meu, nici pe forum nu am avut curajul sa intru , mi se parea ca visez si ca urmeaza sa ma trezasc si dezamagirea va fi mai mare mai ales ca mai stiu ceilalti.
Astazi am fost la Iasi la control si pot sa va spun ca am vazut pe ecran un bebelus de 5 SAPTAMINI –INCREDIBIL.
Intradevar Dr. Onofriescu este o persoana deosebita , mai intai ma certat ca nu l-am sunat pe mobil din momentul cind am facut testul si am vazut ca a iesit pozitiv si apoi a stabilit tratamentul ce trebuie sal urmez si in special repaos total, repaus total de la serviciu cel putin pana la 12-14 saptamani, plus mirarea a fost si a lui avand in vedere profilul meu hormonal.
Mi-e teama ca luni va trebui sa aleg intre servicu si , dar este foarte clar ce este mai important.
Minuni exista, si daca unele din fetele de pe forum erau disperate m-am numarat printre primele, chiar daca intram mai rar pe forum, de obicei citeam ma intristam si cand sa raspund cau sa intreb ceva incepeam sa plang, si fffff multe nopti am adormit asa cu intrebarea de ce?
CAD NICI UN MEDIC NU-MI DA SANSE FARA TRATAMENT HORMONAL SAU MAI NOU IN DEC. 2003 UN DR. MI-A SPUS CA ESTE POSIBILA O MENOPAUZA PRECOCE, MINUNEA SA PRODUS, ASA CA FETELOT CURAJ, CURAJ, CURAJ.

Licuta 5 Saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

felicitari..sarcina usoara...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari!
Sarcina usoara si bebe sanatos!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Felicitari si sarcina usoara
si un sanatos

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Felicitari!!!!!!!

Ai grija de tine si de bebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Licuta, sarcina usoara si bebe sanatos! Felicitari!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Licuta, stai ca m-am intors, cat aveai FSH-ul? Sau de fapt, de ce iti spusese doctorul ca pare menopauza precoce?? Si da-l incolo de servici, servici o sa ai toata viata, bebe e mai important, caci anii trec si noi nu intinerim...

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Felicitari iubita !!!!!!!!!!
Ai grija mare de tine si de bb.

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FELICITARI ...si sarcina usoara!

Mi-ai dat curaj un pic...mai ales ca si eu am probleme cu FSH mare..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Licuta felicitari
Imi dau seama ca bucuria ta e imensa! O simt. Va doresc sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari Licuta!!!!

Care a fost diagnosticul dat de medici? Si care erau sansele de reusita in opinia lor?

Crinuta

Mergi la inceput